Таг: Роберт Поповски

ГАЗИЊА ЗА СТОЛЧИЊА

ГАЗИЊА ЗА СТОЛЧИЊА

1 Вонредна консултативна средба на министерот Венко Филипче со Комисијата за заразни болести по регистрираните рекордни 225 позитивни на коронавирус. ...
КУРИР И КУРИР

КУРИР И КУРИР

1 Нешто ми е познато ова чувство на исчекување значајни датуми за добивање датуми. Сега ќе чекаме да дојде 15 октомври, па да видиме што ќе кажат мини ...
ПАЦИЕНТИТЕ ГИ ВКЛУЧУВАМЕ ВО ПОСТАПКИТЕ ЗА НАБАВКА НА ЛЕКОВИ ЗА ДА БИДАТ ТРАНСПАРЕНТНИ И ДА НЕМА КОРУПЦИЈА И НЕПОТИЗАМ, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

ПАЦИЕНТИТЕ ГИ ВКЛУЧУВАМЕ ВО ПОСТАПКИТЕ ЗА НАБАВКА НА ЛЕКОВИ ЗА ДА БИДАТ ТРАНСПАРЕНТНИ И ДА НЕМА КОРУПЦИЈА И НЕПОТИЗАМ, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

Здруженијата на пациенти и граѓанските организации ќе можат да учествуваат во сите стручни комисии од подготовка на тендерската документација за набав ...
НАИВНИ СУДИИ

НАИВНИ СУДИИ

1 Сите знаеја дека обвинетите од СЈО за нелегалното прислушување на илјадници граѓани и за уништувањето на  опремата за прислушување ќе избегаат. Ама ...
ПРИБЕ ПУШИ ЛИ?

ПРИБЕ ПУШИ ЛИ?

1 Многу ми е криво што судијката ја смени судницата во Апелациониот суд во Скопје, каде што деновиве се редат речиси сите покрупни ѕверки од минатата ...
БУБО КАРОВ Е СОВЕТНИК НА МИНИСТЕРОТ БЕЗ РЕСОР РОБЕРТ ПОПОВСКИ, ПОТВРДИ ВЛАДАТА

БУБО КАРОВ Е СОВЕТНИК НА МИНИСТЕРОТ БЕЗ РЕСОР РОБЕРТ ПОПОВСКИ, ПОТВРДИ ВЛАДАТА

Комичарот Љупчо Бубо Каров од денеска е надворешен советник на министерот без ресор, задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Попо ...
40-МИНА ЌЕ СЕ ВРАБОТАТ ВО НОВИОТ ВЛАДИН СЕКТОР ЗА ИНФОРМАЦИИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ РОБЕРТ ПОПОВСКИ

40-МИНА ЌЕ СЕ ВРАБОТАТ ВО НОВИОТ ВЛАДИН СЕКТОР ЗА ИНФОРМАЦИИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ РОБЕРТ ПОПОВСКИ

Во рамките на Кабинетот на премиерот и Генералниот секретаријат на Влада ќе се формира сектор за информации. Како што објасни министерот без ресор Роб ...
ВЛАДАТА ЌЕ СЕ РЕКЛАМИРА САМО НА МРТВ БЕСПЛАТНО

ВЛАДАТА ЌЕ СЕ РЕКЛАМИРА САМО НА МРТВ БЕСПЛАТНО

Владата нема да троши пари од буџетот за реклами, бидејќи сè што ќе има потреба да го презентира пред јавноста ќе го направи на јавниот сервис бесплат ...
8 / 8 НАПИСИ