Таг: рурален туризам

ОПШТИНА АЕРОДРОМ ЌЕ ПРАВИ ГОЛФ ТЕРЕНИ ВО СЕЛО ЛИСИЧЕ НА ПОВРШИНА ОД 15 ХЕКТАРИ ЗА 2,5 МИЛИОНИ ЕВРА

ОПШТИНА АЕРОДРОМ ЌЕ ПРАВИ ГОЛФ ТЕРЕНИ ВО СЕЛО ЛИСИЧЕ НА ПОВРШИНА ОД 15 ХЕКТАРИ ЗА 2,5 МИЛИОНИ ЕВРА

Во руралниот дел на Општина Аеродром односно во селото Лисиче ќе се прават голф терени како дел од проектот „Аеродром прва општина со европско знаменц ...
СЕЛОТО КУРАТИЦА КАЈ ОХРИД НУДИ АВАНТУРИ СО ЈАВАЊЕ МАГАРИЊА И ВОЗЕЊЕ ЧЕТИРИЦИКЛИ

СЕЛОТО КУРАТИЦА КАЈ ОХРИД НУДИ АВАНТУРИ СО ЈАВАЊЕ МАГАРИЊА И ВОЗЕЊЕ ЧЕТИРИЦИКЛИ

Селото Куратица, сместено на околу 20 километри од Охрид, е меѓу ретките во охридскиот крај кое развива рурален туризам. На гостите им се нудат аванту ...
ГРЦИЈА СО ЕВРОПСКИ ПАРИ ГИ ВРАТИ МАКЕДОНСКИТЕ ИМИЊА НА ТОПОНИМИТЕ ВО ЛУТРА

ГРЦИЈА СО ЕВРОПСКИ ПАРИ ГИ ВРАТИ МАКЕДОНСКИТЕ ИМИЊА НА ТОПОНИМИТЕ ВО ЛУТРА

Во недела сите патишта од Битола како да водат за Лутраки. Колку што има битолчани во термалните бањи на некогашено Пожарско во Егејска Македонија, де ...
3 / 3 НАПИСИ