Таг: Самсунг

„САМСУНГ“ СО ПОДАРОЦИ ЗА КУПУВАЧИТЕ НА НОВАТА „ГАЛАКСИ С“ СЕРИЈА

„САМСУНГ“ СО ПОДАРОЦИ ЗА КУПУВАЧИТЕ НА НОВАТА „ГАЛАКСИ С“ СЕРИЈА

„Самсунг“ има изненадување за сите идни сопственици на „галакси С10“ серијата, бидејќи со купувањето на некој од новите уреди С10е, S10 и С10+, тие на ...
САМСУНГ ЈА СТОПИРАШЕ ПРОДАЖБАТА НА „ГАЛАКСИ НОУТ 7“ ПО НОВИТЕ ИНЦИДЕНТИ

САМСУНГ ЈА СТОПИРАШЕ ПРОДАЖБАТА НА „ГАЛАКСИ НОУТ 7“ ПО НОВИТЕ ИНЦИДЕНТИ

Самсунг соопшти дека ја запира продажбата на телефонот „Галакси Ноут 7“ по серијата запалувања на новите апарати коишто требаше да бидат безбедни заме ...
„САМСУНГ“ АПЕЛИРАШЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ ДА ПРЕСТАНАТ ДА ГИ КОРИСТАТ ТЕЛЕФОНИТЕ ГАЛАКСИ НОУТ 7

„САМСУНГ“ АПЕЛИРАШЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ ДА ПРЕСТАНАТ ДА ГИ КОРИСТАТ ТЕЛЕФОНИТЕ ГАЛАКСИ НОУТ 7

„Самсунг Електроникс“ апелираше до корисниците во Јужна Кореја да престанат да го користат новите телефони Галакси Ноут 7, кои компанијата ги повлекув ...
3 / 3 НАПИСИ