Таг: санација

1 2 324 / 24 НАПИСИ
ВАНДАЛИЗАМ ВО ШТИП, УНИШТЕНИ АВТОБУСКИ ПОСТОЈКИ

ВАНДАЛИЗАМ ВО ШТИП, УНИШТЕНИ АВТОБУСКИ ПОСТОЈКИ

Откорната и превртена е автобуската постојка во центарот на Штип, која се наоѓа пред зградата на Домот на културата и Правниот факултет. Оваа постојка ...
РОМСКОТО МААЛО ЦЕЛА НЕДЕЛА ЧЕКА ПОМОШ ОД ТЕУТА АРИФИ ЗА ОШТЕТЕНИТЕ КУЌИ ОД ЛИЗГАЊЕТО НА ЗЕМЈАТА

РОМСКОТО МААЛО ЦЕЛА НЕДЕЛА ЧЕКА ПОМОШ ОД ТЕУТА АРИФИ ЗА ОШТЕТЕНИТЕ КУЌИ ОД ЛИЗГАЊЕТО НА ЗЕМЈАТА

Десетина жители од ромското маало над православните гробишта во Тетово уште чекаат Општината да испрати надлежни служби, за да направат увид во штетит ...
600 УЧЕНИЦИ ВО БИТОЛСКО ШКОЛО ПОД РИЗИК ДЕКА ЌЕ ИМ ПАДНЕ ТАВАНОТ ВРЗ ГЛАВА

600 УЧЕНИЦИ ВО БИТОЛСКО ШКОЛО ПОД РИЗИК ДЕКА ЌЕ ИМ ПАДНЕ ТАВАНОТ ВРЗ ГЛАВА

Покривот во Централното основно училиште „Тодор Ангелевски“ во Битола е во лоша состојба и прокиснува, па постои опасност ветрот да го отскрие објекто ...
ОД ОБИЧЕН ДОЖД ПОПЛАВЕНИ СИТЕ МУЗЕИ И ТЕАТРИ, МИНИСТЕРОТ ВЕТИ ИТНА САНАЦИЈА

ОД ОБИЧЕН ДОЖД ПОПЛАВЕНИ СИТЕ МУЗЕИ И ТЕАТРИ, МИНИСТЕРОТ ВЕТИ ИТНА САНАЦИЈА

Драмскиот театар, Музејот на Македонија и Музејот на современа уметност се поплавени од дождот што врне изминативе два дена. Протекување на кровот и о ...
1 2 324 / 24 НАПИСИ