Таг: селфи

ПОПУЛАРНО МЕСТО ЗА САМОСЛИК ВО ГЕРМАНИЈА ЌЕ СЕ ЗАТВОРИ НА ПЕТ ГОДИНИ ЗА ДА МОЖЕ ПРИРОДАТА ДА СЕ ОБНОВИ

ПОПУЛАРНО МЕСТО ЗА САМОСЛИК ВО ГЕРМАНИЈА ЌЕ СЕ ЗАТВОРИ НА ПЕТ ГОДИНИ ЗА ДА МОЖЕ ПРИРОДАТА ДА СЕ ОБНОВИ

Место во јужна Германија кое привлекуваше илјадници туристи кои сакаа да направат самослик ќе биде затворено во наредните пет години со цел да ѝ се ов ...
СЕЛФИУБИСТВО – 259 ЛУЃЕ ЗАГИНАЛЕ ЗА СЕДУМ ГОДИНИ ВО ОБИД ДА НАПРАВАТ УНИКАТНА ФОТОГРАФИЈА

СЕЛФИУБИСТВО – 259 ЛУЃЕ ЗАГИНАЛЕ ЗА СЕДУМ ГОДИНИ ВО ОБИД ДА НАПРАВАТ УНИКАТНА ФОТОГРАФИЈА

Во последните седум години, најмалку 259 луѓе загинале обидувајќи се да направат самослик. Овој тренд е особено во пораст во југоисточна Азија, кадешт ...
МАЈМУН ДОБИ АВТОРСКИ ПРАВА НА СЕЛФИ

МАЈМУН ДОБИ АВТОРСКИ ПРАВА НА СЕЛФИ

Американскиот фотограф Дејвид Слејтер се нагоди со групата за заштита на животните ПЕТА, која пред две години покрена судска тужба, обидувајќи се да д ...
ИНДИЕЦ СМАЧКАН ОД СЛОН ОТКАКО СЕ ОБИДЕЛ ДА НАПРАВИ СЕЛФИ СО НЕГО

ИНДИЕЦ СМАЧКАН ОД СЛОН ОТКАКО СЕ ОБИДЕЛ ДА НАПРАВИ СЕЛФИ СО НЕГО

Еден Индиец бил смачкан од слон во моментите кога сакал да направи селфи со него. Сведоците изјавиле дека 54-годишниот Ашок Барти премногу се доближи ...
4 / 4 НАПИСИ