Таг: сензорна соба

ОПРЕМЕНА СЕНЗОРНА СОБА ЗА УЧЕНИЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТИ ВО ВЕЛЕШКОТО ШКОЛО „ВАСИЛ ГЛАВИНОВ“

ОПРЕМЕНА СЕНЗОРНА СОБА ЗА УЧЕНИЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТИ ВО ВЕЛЕШКОТО ШКОЛО „ВАСИЛ ГЛАВИНОВ“

Во основното училиште „Васил Главинов“ во Велес е отворена сензорна соба за учениците со попречености. Во училиштето има најголем број ученици од оваа ...
ШТИП ДОБИ СЕНЗОРНА СОБА ОД ВЛАДАТА НА ШВАЈЦАРИЈА ВРЕДНА 15.000 ЕВРА

ШТИП ДОБИ СЕНЗОРНА СОБА ОД ВЛАДАТА НА ШВАЈЦАРИЈА ВРЕДНА 15.000 ЕВРА

Владата на Швајцарија донираше 15.000 евра за отворање на мултисензорна соба за подобра интеграција на децата од предучилишна возраст кои имаат пробле ...
УЧИЛИШТЕ ВО БИТОЛА ДОБИ СЕНЗОРНА СОБА, ДОНАЦИЈА НА ХУМАНИТАРКА ОД ШВЕДСКА СО БИТОЛСКО ПОТЕКЛО

УЧИЛИШТЕ ВО БИТОЛА ДОБИ СЕНЗОРНА СОБА, ДОНАЦИЈА НА ХУМАНИТАРКА ОД ШВЕДСКА СО БИТОЛСКО ПОТЕКЛО

Сензорна соба направена по сите европски стандарди, наменета за децата со посебни потреби отворена е во Основното училиште „Ѓорги Сугарев“ во Битола. ...
СОВРЕМЕНА ТЕРАПИЈА СО ЦРТАЊЕ И ИГРАЊЕ ЗА ДЕЦАТА СО АУТИЗАМ ВОВЕДЕНА ВО НОВАТА СЕНЗОРНА СОБА ВО ЗАВОДОТ ЗА РЕАХБИЛИТАЦИЈА НА СЛУХ, ГОВОР И ГЛАС

СОВРЕМЕНА ТЕРАПИЈА СО ЦРТАЊЕ И ИГРАЊЕ ЗА ДЕЦАТА СО АУТИЗАМ ВОВЕДЕНА ВО НОВАТА СЕНЗОРНА СОБА ВО ЗАВОДОТ ЗА РЕАХБИЛИТАЦИЈА НА СЛУХ, ГОВОР И ГЛАС

Сензорна соба за современ третман на деца со пречки во развојот и аутизам денес беше отворена во Заводот за рехабилитација на говор слух и глас при кл ...
ОТВОРЕНА СЕНЗОРНА СОБА ЗА ДЕЦАТА СО АУТИЗАМ ВО ВЕЛЕС

ОТВОРЕНА СЕНЗОРНА СОБА ЗА ДЕЦАТА СО АУТИЗАМ ВО ВЕЛЕС

15 деца со аутизам  од Велес добија Сензорна соба во Посебното oсновно училиште „Маца Овчарова“. Во ова училиште настава посетуваат  58 ученици од прв ...
ЗАВОДОТ ЗА СЛУХ И ГОВОР ЗА ДЕЦА ВО БИТОЛА ДОБИ СЕНЗОРНА СОБА, ДОНАЦИЈА ОД ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА

ЗАВОДОТ ЗА СЛУХ И ГОВОР ЗА ДЕЦА ВО БИТОЛА ДОБИ СЕНЗОРНА СОБА, ДОНАЦИЈА ОД ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА

Германската амбасада донираше 6.000 евра за сензорна соба во Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух и говор „Кочо Рацин“ во Битола. Собата ...
6 / 6 НАПИСИ