Таг: шахта

ТВРДЕЊАТА НА ОХРИЃАНЕЦОТ ЏЕПАРОСКИ ДЕКА СЕ ПОВРЕДИЛ ПРИ ПАД ВО ШАХТА НЕ СЕ ВИСТИНИТИ И ТОА СЕ ГЛЕДА ОД НЕГОВИТЕ СЛИКИ ОД ШАХТАТА, ВЕЛИ СУДИЈАТА СТРЕЗОСКИ

ТВРДЕЊАТА НА ОХРИЃАНЕЦОТ ЏЕПАРОСКИ ДЕКА СЕ ПОВРЕДИЛ ПРИ ПАД ВО ШАХТА НЕ СЕ ВИСТИНИТИ И ТОА СЕ ГЛЕДА ОД НЕГОВИТЕ СЛИКИ ОД ШАХТАТА, ВЕЛИ СУДИЈАТА СТРЕЗОСКИ

Невистинити се тврдењата на охриѓанецот Илија Џепароски кој вчера кажа дека паднал во отворена шахта и се здобил со повреди, а судот пресудил дека е в ...
ПАДНАВ ВО ОТВОРЕНА ШАХТА, НО СУДОТ ПРЕСУДИ ЈАС ДА ПЛАТАМ 200 ИЛЈАДИ ДЕНАРИ ОТИ НЕ СУМ ГЛЕДАЛ КАДЕ ОДАМ, ВЕЛИ ОХРИЃАНЕЦОТ ЏЕПАРОСКИ

ПАДНАВ ВО ОТВОРЕНА ШАХТА, НО СУДОТ ПРЕСУДИ ЈАС ДА ПЛАТАМ 200 ИЛЈАДИ ДЕНАРИ ОТИ НЕ СУМ ГЛЕДАЛ КАДЕ ОДАМ, ВЕЛИ ОХРИЃАНЕЦОТ ЏЕПАРОСКИ

Охриѓанецот Илија Џепароски паднал во отворена шахта, добил тешка повреда, поднел тужба против ЈП Нискоградба, но место отштета, Охридскиот суд пресуд ...
КОЖА, ЧКЕМБИЊА И РАТКАПНИ ЈА ЗАТНАА КАНАЛИЗАЦИЈАТА ВО СКОПЈЕ

КОЖА, ЧКЕМБИЊА И РАТКАПНИ ЈА ЗАТНАА КАНАЛИЗАЦИЈАТА ВО СКОПЈЕ

Авто делови, раткапни, кожа од животни, чкембиња се фрлаат во канализационата мрежа низ Скопје. Екипите на ЈП „Водовод и канализација“ изминатиов пери ...
ВОДОВОД ЌЕ ЈА ПОКРИЕ ОПАСНАТА ШАХТА КАЈ АГЕНЦИЈА ЗА ФИЛМ

ВОДОВОД ЌЕ ЈА ПОКРИЕ ОПАСНАТА ШАХТА КАЈ АГЕНЦИЈА ЗА ФИЛМ

Јавното претријатие „Водовод и канализација“ ќе ја покрие отворената шахта на улицата 8 Март во Центар кај Агенцијата за филм во Скопје. Екипа од прет ...
ОТВОРЕНА ШАХТА ЗА КРШЕЊЕ ГЛАВА КАЈ АГЕНЦИЈА ЗА ФИЛМ, „ВОДОВОД“ 2 НЕДЕЛИ ИСПИТУВА

ОТВОРЕНА ШАХТА ЗА КРШЕЊЕ ГЛАВА КАЈ АГЕНЦИЈА ЗА ФИЛМ, „ВОДОВОД“ 2 НЕДЕЛИ ИСПИТУВА

Шахта без капак зјае повеќе од две недели на тротоарот на улица 8 Март во Центар, пред Агенцијата за филм. Тротоарот се користи како паркинг и токму п ...
КОЊ ПРОПАДНА ВО ШАХТА БЕЗ РЕШЕТКА НА СКОПСКАТА ОБИКОЛНИЦА, СПАСЕН СО БАГЕР

КОЊ ПРОПАДНА ВО ШАХТА БЕЗ РЕШЕТКА НА СКОПСКАТА ОБИКОЛНИЦА, СПАСЕН СО БАГЕР

Утрово, неколкумина скопјани спасија коњ пропаднат во отворена шахта за атмосферска канализација од обиколницата кај Кучевачка Бара. Во спасувачката м ...
6 / 6 НАПИСИ