Таг: штрајк со глад

ИТАЛИЈАНСКИ ГРАДОНАЧАЛНИК ПОЧНА ШТРАЈК СО ГЛАД КАКО ПРОТЕСТ ПРОТИВ КОРОНАМЕРКИТЕ

ИТАЛИЈАНСКИ ГРАДОНАЧАЛНИК ПОЧНА ШТРАЈК СО ГЛАД КАКО ПРОТЕСТ ПРОТИВ КОРОНАМЕРКИТЕ

Градоначалникот на италијанскиот град Месина почна штрајк со глад, протестирајќи против коронамерките што ги воведе владата. Катено де Лука постави ша ...
ТУРСКА АДВОКАТКА ОБВИНЕТА ЗА ТЕРОРИЗАМ ПОЧИНА ПО 238 ДЕНОВИ ШТРАЈК СО ГЛАД

ТУРСКА АДВОКАТКА ОБВИНЕТА ЗА ТЕРОРИЗАМ ПОЧИНА ПО 238 ДЕНОВИ ШТРАЈК СО ГЛАД

Турска адвокатка која бараше фер судење откако беше обвинета за членство во терористичка организација почина во болница во Истанбул на 238. ден од штр ...
ТРИЕСЕТ СТРАНСКИ ОСУДЕНИЦИ ШТРАЈКУВАА СО ГЛАД ВО ЗАТВОРОТ К‘ШАЊЕ ВО КУМАНОВО ЗАШТО ИМ БИЛ ПРЕСТРОГ

ТРИЕСЕТ СТРАНСКИ ОСУДЕНИЦИ ШТРАЈКУВАА СО ГЛАД ВО ЗАТВОРОТ К‘ШАЊЕ ВО КУМАНОВО ЗАШТО ИМ БИЛ ПРЕСТРОГ

Триесет странски државјани, осудени за различни кривични дела, еден ден штрајкуваа со глад во затворот К`шање во Куманово, незадоволни од условите. За ...
АКО ОПОЗИЦИЈАТА ПОЧНЕ ШТРАЈК СО ГЛАД, НИЕ ЌЕ ШТРАЈКУВАМЕ ПОДОЛГО ОД НИВ, ВЕЛАТ ПРАТЕНИЦИТЕ ОД СРПСКАТА ВЛАСТ

АКО ОПОЗИЦИЈАТА ПОЧНЕ ШТРАЈК СО ГЛАД, НИЕ ЌЕ ШТРАЈКУВАМЕ ПОДОЛГО ОД НИВ, ВЕЛАТ ПРАТЕНИЦИТЕ ОД СРПСКАТА ВЛАСТ

Шефот на пратеничката група на српската владејачка партија СНС Александар Мартиновиќ кажа дека утринава имал консултации со претседателот Александар В ...
МИНИСТРИ И ПРАТЕНИЦИ ОД ВЛАСТА ВО СРБИЈА ЌЕ ШТРАЈКУВААТ СО ГЛАД ДОДЕКА НЕ ПРЕСТАНАТ ПРОТЕСТИТЕ НА ОПОЗИЦИЈАТА

МИНИСТРИ И ПРАТЕНИЦИ ОД ВЛАСТА ВО СРБИЈА ЌЕ ШТРАЈКУВААТ СО ГЛАД ДОДЕКА НЕ ПРЕСТАНАТ ПРОТЕСТИТЕ НА ОПОЗИЦИЈАТА

Српскиот министер за одбрана Александар Вулин и заменик градоначалникот на Белград Горан Весиќ најавија дека од утре во 5 до 12 ќе штрајкуваат со глад ...
БОЖИНОВСКИ ШТРАЈКУВА СО ГЛАД ВО ПРИТВОР, ЗНМ И ЕФН БАРААТ ИТНО ОСЛОБОДУВАЊЕ

БОЖИНОВСКИ ШТРАЈКУВА СО ГЛАД ВО ПРИТВОР, ЗНМ И ЕФН БАРААТ ИТНО ОСЛОБОДУВАЊЕ

Притворениот новинар Зоран Божиновски почнал штрајк со глад на 14 септември поради неоправдано продолжување на притворот и одолжување на судскиот проц ...
6 / 6 НАПИСИ