Таг: сини картони

АПТЕКИТЕ БАРААТ СИНИ КАРТОНИ ДОДЕКА НЕ СЕ СМЕНИ ЗАКОНОТ, ИЗЈАВАТА НА ТАРАВАРИ НЕМА ПРАВНО ДЕЈСТВО

АПТЕКИТЕ БАРААТ СИНИ КАРТОНИ ДОДЕКА НЕ СЕ СМЕНИ ЗАКОНОТ, ИЗЈАВАТА НА ТАРАВАРИ НЕМА ПРАВНО ДЕЈСТВО

Министерството за здравство подготвува измени на Законот за здравствено осигурување, со кои ќе се укине обврската осигуреникот да има син картон. Како ...
ЌЕ ОДГОВАРА ТОЈ ШТО ГИ ВРАТИ СИНИТЕ КАРТОНИ, ВЕЛИ ТАРАВАРИ

ЌЕ ОДГОВАРА ТОЈ ШТО ГИ ВРАТИ СИНИТЕ КАРТОНИ, ВЕЛИ ТАРАВАРИ

Министерот за здравство Арбен Таравари вели дека не знае како дошло до тоа да се вратат сините картони и најави ќе побара одговорност од тој што ги пу ...
ЈСП НЕМА ДА ГИ ВРАЌА ЖЕТОНИТЕ ПО УРНЕКОТ НА СИНИТЕ КАРТОНИ

ЈСП НЕМА ДА ГИ ВРАЌА ЖЕТОНИТЕ ПО УРНЕКОТ НА СИНИТЕ КАРТОНИ

Во автобусите на ЈСП„Скопје“ нема да се враќаат жетоните за плаќање на превозот. Електронските картички „Моја скопска“ ги има и во билетарниците и во ...
СЕ ВРАЌААТ СИНИТЕ КАРТОНИ ЗА ЛЕКУВАЊЕ, НА КАРТИЧКИТЕ ИМ ИСТЕЧЕ РОКОТ

СЕ ВРАЌААТ СИНИТЕ КАРТОНИ ЗА ЛЕКУВАЊЕ, НА КАРТИЧКИТЕ ИМ ИСТЕЧЕ РОКОТ

Сините картони за лекување повторно се враќаат во употреба откако на здравствените електронски картички кои што беа издадени во 2011 и дел од 2012 год ...
4 / 4 НАПИСИ