Таг: „Сју Рајдер“

100 ОД 125 ЖИТЕЛИ ВО ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА ВО БИТОЛА САКААТ ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ ПРОТИВ КОВИД-19

100 ОД 125 ЖИТЕЛИ ВО ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА ВО БИТОЛА САКААТ ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ ПРОТИВ КОВИД-19

Голем е интересот за вакцинација против ковид-19 кај жителите во Домот за стари лица „Сју Рајдер“ во Битола. Директорката на Домот Јулијана Ивановска ...
БИТОЛА ЗА ПРВПАТ СО НАЈГОЛЕМ БРОЈ ДНЕВНИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД ГРАДОВИТЕ ВО ВНАТРЕШНОСТА

БИТОЛА ЗА ПРВПАТ СО НАЈГОЛЕМ БРОЈ ДНЕВНИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД ГРАДОВИТЕ ВО ВНАТРЕШНОСТА

Битола за првпат од појавата на пандемијата со ковид-19, вчера се искачи на врвот на табелата со градови од внатрешноста по број на новозаболени лица ...
УШТЕ 10 ПАЦИЕНТИ И ШЕСТ ВРАБОТЕНИ ВО БИТОЛСКИ „СЈУ РАЈДЕР“ ПОЗИТИВНИ НА КОРОНАВИРУС

УШТЕ 10 ПАЦИЕНТИ И ШЕСТ ВРАБОТЕНИ ВО БИТОЛСКИ „СЈУ РАЈДЕР“ ПОЗИТИВНИ НА КОРОНАВИРУС

Коронавирусот се рашири во хосписот „Сју Рајдер“ во Битола. Позитивни на ковид-19 се половина од пациентите, односно денес се потврдени уште десет нов ...
ОД 60 ПАЦИЕНТИ ВО „СЈУ РАЈДЕР“ ВО БИТОЛА, КОВИД-19 ПОТВРДЕН КАЈ 23, ОСТАНАТИТЕ СЕ ТЕСТИРААТ

ОД 60 ПАЦИЕНТИ ВО „СЈУ РАЈДЕР“ ВО БИТОЛА, КОВИД-19 ПОТВРДЕН КАЈ 23, ОСТАНАТИТЕ СЕ ТЕСТИРААТ

Добиени се уште 11 позитивни брисеви на ковид-19 кај пациенти од хосписот „Сју Рајдер“ во Битола, соопштија од Центарот за јавни здравје. Со претходни ...
СЕ ТЕСТИРААТ ВРАБОТЕНИ И ПАЦИЕНТИ ВО ХОСПИСОТ „СЈУ РАЈДЕР“, ОТКАКО ОД КОВИД-19 ЗАБОЛЕА 12 ЛИЦА

СЕ ТЕСТИРААТ ВРАБОТЕНИ И ПАЦИЕНТИ ВО ХОСПИСОТ „СЈУ РАЈДЕР“, ОТКАКО ОД КОВИД-19 ЗАБОЛЕА 12 ЛИЦА

Бројот на заболени од коронавирус од лицата згрижени во хосписот „Сју Рајдер“ во Битола се искачи на 12, потврдуваат од Центарот за јавно здравје во Б ...
ПАЦИЕНТИ ОД ХОСПИСОТ ,,СЈУ РАЈДЕР” ВО БИТОЛА БОЛНИ ОД КОВИД-19

ПАЦИЕНТИ ОД ХОСПИСОТ ,,СЈУ РАЈДЕР” ВО БИТОЛА БОЛНИ ОД КОВИД-19

Пациенти згрижени во хосписот за палијативна нега „Сју Рајдер“ во Битола се разболеле од ковид-19, потврдуваат здравствените власти. По ова, забран ...
ОПШТИНА БИТОЛА ТРЕБА ДА ПЛАТИ 300.000 ЕВРА ЗА СУДСКИ СПОР ОД ВРЕМЕТО НА ТАЛЕСКИ

ОПШТИНА БИТОЛА ТРЕБА ДА ПЛАТИ 300.000 ЕВРА ЗА СУДСКИ СПОР ОД ВРЕМЕТО НА ТАЛЕСКИ

Општина Битола се соочи со ново финансиско оптоварување наследено од претходната локална власт предводена од ексградоначалникот Владимир Талески. Општ ...
НЕГАТИВНИ НА КОРОНАВИРУС СЕ ПАЦИЕНТИТЕ ОД ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА ВО БИТОЛА, A 86-ГОДИШНИОТ БОЛЕН СЕ ОПОРАВУВА

НЕГАТИВНИ НА КОРОНАВИРУС СЕ ПАЦИЕНТИТЕ ОД ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА ВО БИТОЛА, A 86-ГОДИШНИОТ БОЛЕН СЕ ОПОРАВУВА

Негативни се сите 20 брисови што беа земени од пациентите во Домот за стари лица „Сју Рајдер“ во Битола, потврдија од установата. Брисевите од старите ...
ДРЖАВНИОТ САНИТАРЕН ИНСПЕКТОРАТ ЌЕ ГО ИСПИТУВА СЛУЧАЈОТ СО КОРОНАВИРУС ВО ДОМOT ЗА СТАРИ ЛИЦА ВО БИТОЛА

ДРЖАВНИОТ САНИТАРЕН ИНСПЕКТОРАТ ЌЕ ГО ИСПИТУВА СЛУЧАЈОТ СО КОРОНАВИРУС ВО ДОМOT ЗА СТАРИ ЛИЦА ВО БИТОЛА

Државниот санитарен и здравствен инспкеторат (ДСЗИ)  ќе ја испита целата постапка, односно целокупниот процес во домот за стари лица „Сју Рајдер“ во Б ...
ОД КОРОНАВИРУС ЗАБОЛЕН ПАЦИЕНТ ОД ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА ВО БИТОЛА, ДИРЕКТОРКАТА ВЕЛИ ПРЕЗЕМЕНИ СЕ СИТЕ МЕРКИ ЗА ЗАШТИТА

ОД КОРОНАВИРУС ЗАБОЛЕН ПАЦИЕНТ ОД ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА ВО БИТОЛА, ДИРЕКТОРКАТА ВЕЛИ ПРЕЗЕМЕНИ СЕ СИТЕ МЕРКИ ЗА ЗАШТИТА

Пациент од домот за стари лица „Сју Рајдер“ во Битола е заболен од коронавирусот и хоспитализиран е на Инфективното одделение во Битолската болница. Д ...
10 / 10 НАПИСИ