Таг: Скопје 2014

1 10 11 12112 / 112 НАПИСИ
ДЕМОНСТРАНТИТЕ ГО ОБОИЈА И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ГО ОБОИЈА И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА

Демонстрантите фрлаа со  боја кон Министерството за култура во скопската населба Дебар Маало. Тоа го прават симболично затоа што скапиот проект „Скопј ...
БРИСЕЛСКИ ЛУДОРИИ

БРИСЕЛСКИ ЛУДОРИИ

1  Не знам зошто толку возбуда околу предлогот на Министерството за економија да се унифицираат излозите на дуќаните во Старата скопска чаршија. Па ни ...
1 10 11 12112 / 112 НАПИСИ