Таг: Скопје 2014

1 12 13 14133 / 133 НАПИСИ
ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПОМИНАА ПОКРАЈ СЕДИШТЕТО НА ЕУ, ОДАТ КОН СОБРАНИЕ

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПОМИНАА ПОКРАЈ СЕДИШТЕТО НА ЕУ, ОДАТ КОН СОБРАНИЕ

Антивладините демонстанти и вечерва ја сменија маршутата, тукушто минаа покрај седиштето на ЕУ и се упатија кон Собранието преку улицата „Кирил Методи ...
ДЕМОНСТРАНТИТЕ ГО ОБОИЈА И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ГО ОБОИЈА И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА

Демонстрантите фрлаа со  боја кон Министерството за култура во скопската населба Дебар Маало. Тоа го прават симболично затоа што скапиот проект „Скопј ...
БРИСЕЛСКИ ЛУДОРИИ

БРИСЕЛСКИ ЛУДОРИИ

1  Не знам зошто толку возбуда околу предлогот на Министерството за економија да се унифицираат излозите на дуќаните во Старата скопска чаршија. Па ни ...
1 12 13 14133 / 133 НАПИСИ