Таг: Скот Морисон

ЃОКОВИЌ БИ МОЖЕЛ ДА СЕ ВРАТИ ВО АВСТРАЛИЈА И ПРЕД ИСТЕКОТ НА ТРИГОДИШНАТА ЗАБРАНА, КАЖА ПРЕМИЕРОТ МОРИСОН

ЃОКОВИЌ БИ МОЖЕЛ ДА СЕ ВРАТИ ВО АВСТРАЛИЈА И ПРЕД ИСТЕКОТ НА ТРИГОДИШНАТА ЗАБРАНА, КАЖА ПРЕМИЕРОТ МОРИСОН

Новак Ѓоковиќ би можел да се врати во Австралија порано од очекуваното, изјави премиерот Скот Морисон. Најдобриот светски тенисер вчера беше депортира ...
ЌЕ ГО ВРАТИМЕ ЃОКОВИЌ ДОМА АКО НЕ ПОКАЖЕ ДОКАЗ ЗА ИЗЗЕМАЊЕ ОД ВАКЦИНИРАЊЕТО, КАЖА ПРЕМИЕРОТ НА АВСТРАЛИЈА

ЌЕ ГО ВРАТИМЕ ЃОКОВИЌ ДОМА АКО НЕ ПОКАЖЕ ДОКАЗ ЗА ИЗЗЕМАЊЕ ОД ВАКЦИНИРАЊЕТО, КАЖА ПРЕМИЕРОТ НА АВСТРАЛИЈА

Австралискиот премиер Скот Морисон го предупреди Новак Ѓоковиќ дека би можел да биде вратен дома доколку при доаѓањето во земјата не покаже соодветен ...
2 / 2 НАПИСИ