Таг: Славчо Чадиев

ЕКСГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ВЕЛЕС СЛАВЧО ЧАДИЕВ ОСУДЕН НА 6 МЕСЕЦИ УСЛОВНО ЗА КОРИСТЕЊЕ СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА ЗА ПРИВАТНИ ЦЕЛИ

ЕКСГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ВЕЛЕС СЛАВЧО ЧАДИЕВ ОСУДЕН НА 6 МЕСЕЦИ УСЛОВНО ЗА КОРИСТЕЊЕ СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА ЗА ПРИВАТНИ ЦЕЛИ

Ексградоначалникот на Велес Славчо Чадиев и експретседателот на Советот на Општината Александар Колев се прогласени од Основниот суд Велес за виновни ...
ОПШТИНА ВЕЛЕС ПОБАРА ЕКСГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЧАДИЕВ И БИВШИОТ ПРЕТСЕДАВАЧ НА СОВЕТОТ КРИВИЧНО ДА СЕ ГОНАТ, ТИЕ СЕ ИЗЈАСНИЈА ЗА НЕВИНИ

ОПШТИНА ВЕЛЕС ПОБАРА ЕКСГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЧАДИЕВ И БИВШИОТ ПРЕТСЕДАВАЧ НА СОВЕТОТ КРИВИЧНО ДА СЕ ГОНАТ, ТИЕ СЕ ИЗЈАСНИЈА ЗА НЕВИНИ

И поранешниот градоначалник на Велес Славчо Чадиев и поранешниот претседавач на Советот Александар Колев изјавија дека не чувствуваат вина по обвинени ...
И ОД ТРЕТ ОБИД НЕ ПОЧНА СУДЕЊЕТО НА БИВШИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИК И ПРЕТСЕДАВАЧ НА СОВЕТОТ НА ВЕЛЕС

И ОД ТРЕТ ОБИД НЕ ПОЧНА СУДЕЊЕТО НА БИВШИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИК И ПРЕТСЕДАВАЧ НА СОВЕТОТ НА ВЕЛЕС

Ниту во трет обид, во Основниот суд во Велес не започна судскиот процес против ексградоначалникот Славчо Чадиев и тогашниот претседавач на Советот Але ...
И ОД ВТОР ОБИД НЕ ПОЧНА СУДЕЊЕТО НА ЕКСГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ВЕЛЕС ЧАДИЕВ И ПРЕТСЕДАВАЧОТ НА СОВЕТОТ КОЛЕВ

И ОД ВТОР ОБИД НЕ ПОЧНА СУДЕЊЕТО НА ЕКСГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ВЕЛЕС ЧАДИЕВ И ПРЕТСЕДАВАЧОТ НА СОВЕТОТ КОЛЕВ

Ниту во вториот обид во Основниот суд во Велес не започна судењето во кое се обвинети ексградоначалникот на Велес Славчо Чадиев и поранешниот претседа ...
ЕКСГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ВЕЛЕС ЧАДИЕВ НЕ ДОЈДЕ НА СУДЕЊЕ, ОБВИНЕТ Е ДЕКА ДОЗВОЛИЛ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОВЕТОТ ДА КОРИСТИ СЛУЖБЕНИ КОЛИ ЗА ПРИВАТНИ ЦЕЛИ

ЕКСГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ВЕЛЕС ЧАДИЕВ НЕ ДОЈДЕ НА СУДЕЊЕ, ОБВИНЕТ Е ДЕКА ДОЗВОЛИЛ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОВЕТОТ ДА КОРИСТИ СЛУЖБЕНИ КОЛИ ЗА ПРИВАТНИ ЦЕЛИ

Судењето во кој се обвинети ексградоначалник на Општина Велес Славчо Чадиев и поранешниот претседавач на Советот Александар Колев, денес не почна оти ...
ВЕЛЕШКАТА ПОЛИЦИЈА СО КРИВИЧНА ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЧАДИЕВ ОТИ ГО ПРЕКРШИЛ ОПШТИНСКИОТ ДЕЛОВНИК

ВЕЛЕШКАТА ПОЛИЦИЈА СО КРИВИЧНА ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЧАДИЕВ ОТИ ГО ПРЕКРШИЛ ОПШТИНСКИОТ ДЕЛОВНИК

СВР Велес поднесе кривична пријава против градоначалникот Славчо Чадиев  поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело Злоупотреба на сл ...
ПУШТЕНА ЗГРАДА НА ХАБИТАТ ЗА 12 СЕМЕЈСТВА СО НИСКИ ПРИМАЊА ВО ВЕЛЕС

ПУШТЕНА ЗГРАДА НА ХАБИТАТ ЗА 12 СЕМЕЈСТВА СО НИСКИ ПРИМАЊА ВО ВЕЛЕС

Хабитат Македонија ја пушти во употреба новата, петта станбена зграда, изградена во населбата Тунел, во Велес наменета за семејства со ниски примања, ...
ТРИ ИЛЈАДИ ЖИТЕЛИ ОД ВЕЛЕШКО БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ВЕЛИ ЈА ТРОШАТ ЗА ПОЛЕВАЊЕ

ТРИ ИЛЈАДИ ЖИТЕЛИ ОД ВЕЛЕШКО БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ВЕЛИ ЈА ТРОШАТ ЗА ПОЛЕВАЊЕ

Десетина дена жителите на велешката приградска населба Горно Оризари се жалат дека немаат вода за пиење. Реагираат дека околу три илјади луѓе се без е ...
8 / 8 НАПИСИ