Таг: случај „Траекторија“

1 2 323 / 23 НАПИСИ
СУДИЈКАТА МИХАЈЛОВА НЕ ГИ ОТФРЛИ БОМБИТЕ КАКО ДОКАЗ ВО “ТРАЕКТОРИЈА“ ЗА КИНЕСКИТЕ АВТОПАТИ

СУДИЈКАТА МИХАЈЛОВА НЕ ГИ ОТФРЛИ БОМБИТЕ КАКО ДОКАЗ ВО “ТРАЕКТОРИЈА“ ЗА КИНЕСКИТЕ АВТОПАТИ

Судијката Татјана Михајлова од Основниот суд Скопје 1 го прифати обвинението за криминалот со кинеските автопати, именуван „Траекторија“, каде од СЈО ...
ЕУ БАРА ОТЧЕТ ЗА СЕКОИ 500 ЕВРА, А КИНЕСКИТЕ АВТОПАТИ ОД 500 МИЛИОНИ ЕВРА ДОДЕЛЕНИ БЕЗ ТЕНДЕР, АНАЛИЗА НА ИНСТИТУТ НА ЕУ ЗА КОРУПЦИЈА НА БАЛКАНОТ

ЕУ БАРА ОТЧЕТ ЗА СЕКОИ 500 ЕВРА, А КИНЕСКИТЕ АВТОПАТИ ОД 500 МИЛИОНИ ЕВРА ДОДЕЛЕНИ БЕЗ ТЕНДЕР, АНАЛИЗА НА ИНСТИТУТ НА ЕУ ЗА КОРУПЦИЈА НА БАЛКАНОТ

Институтот за безбедносни истражувања на ЕУ ја посочува изградбата на кинеските автопати во Македонија како типичен пример за тоа како кинеските инвес ...
МИ ТРЕБА ПАСОШОТ ЗА ДА КУПУВАМ ЛЕКОВИ ОД СТРАНСТВО, СЕ ПОЖАЛИ ЕДЕН ОД ОБВИНЕТИТЕ ЗА КИНЕСКИТЕ АВТОПАТИ

МИ ТРЕБА ПАСОШОТ ЗА ДА КУПУВАМ ЛЕКОВИ ОД СТРАНСТВО, СЕ ПОЖАЛИ ЕДЕН ОД ОБВИНЕТИТЕ ЗА КИНЕСКИТЕ АВТОПАТИ

По жалба на обвинетиот Љупчо Георгиевски во предметот на Специјалното јавно обвинителство „Траекторија“, за проневерени 156 милиони евра државни пари ...
1 2 323 / 23 НАПИСИ