Таг: случај Трезор

1 2 324 / 24 НАПИСИ
СУДОТ ГО ВРАТИ БАРАЊЕТО НА СЈО ЗА „ТРЕЗОР“ ОТИ НЕ МОЖЕЛЕ ДА ГО ОТВОРАТ ДОКУМЕНТОТ

СУДОТ ГО ВРАТИ БАРАЊЕТО НА СЈО ЗА „ТРЕЗОР“ ОТИ НЕ МОЖЕЛЕ ДА ГО ОТВОРАТ ДОКУМЕНТОТ

Основниот суд Скопје 1 соопшти дека ги вратил предлозите на Специјалното јавно обвинителство за одредување мерки за претпазливост за четири лица, кои ...
КРИВИЧНИОТ СУД НЕ ОДЛУЧИ ЗА ПРИТВОРОТ И ОДЗЕМАЊЕТО ПАСОШИ ШТО ГИ ПОБАРА СЈО ЗА „ТРЕЗОР“

КРИВИЧНИОТ СУД НЕ ОДЛУЧИ ЗА ПРИТВОРОТ И ОДЗЕМАЊЕТО ПАСОШИ ШТО ГИ ПОБАРА СЈО ЗА „ТРЕЗОР“

Основниот суд Скопје 1 вчера не одговори на барањето на Специјалното јавно обвинителство за одредување мерка притвор за едно осомничено лице и одземањ ...
БРИТАНСКАТА ОПРЕМА ЗА СЛЕДЕЊЕ БИЛА ВО ТЕЛЕКОМ, ОБЈАВИ УШТЕ ВО 2013 КАНАДСКА ИСТРАЖУВАЧКА ГРУПА

БРИТАНСКАТА ОПРЕМА ЗА СЛЕДЕЊЕ БИЛА ВО ТЕЛЕКОМ, ОБЈАВИ УШТЕ ВО 2013 КАНАДСКА ИСТРАЖУВАЧКА ГРУПА

Опрема за следење електронски комуникации беше откриена во Македонија во мај 2013 година, набавена од британската компанија „Гама Интернешнл“, но, и п ...
СКОПСКОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ГО ЧЕКА СЈО ДА МУ КАЖЕ ЗОШТО СЕ САМОУБИЛ КОСТА КРПАЧ

СКОПСКОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ГО ЧЕКА СЈО ДА МУ КАЖЕ ЗОШТО СЕ САМОУБИЛ КОСТА КРПАЧ

Основното јавно обвинителство Скопје чека Специјалното обвинителство да му ги даде изјавите од сведокот, сега покојниот Коста Крпач, кои лица и во кој ...
1 2 324 / 24 НАПИСИ