Таг: собирање потписи

ДУПЛО ГЛУПИРАЊЕ

ДУПЛО ГЛУПИРАЊЕ

1 Кога ја видоа Катица Јанева дека џвака мастика додека дава изјава дека некој можеби ќе се спаси, оние што секогаш имаат  големи очекувања од сите, с ...
ВАНРЕДНО СТАЊЕ

ВАНРЕДНО СТАЊЕ

1 Не знам. Каков е дипломатскиот протокол? Кога се напаѓа Собрание, кој е пристоен термин за да се најавиш? Кога треба да се јавиш за дозвола да влезе ...
ПЕТИЦИЈА ДА СЕ ОДРЖАТ СЕРВИСИТЕ ЗА НАМАЛУВАЊЕ ШТЕТИ ОД УПОТРЕБА НА ДРОГИ

ПЕТИЦИЈА ДА СЕ ОДРЖАТ СЕРВИСИТЕ ЗА НАМАЛУВАЊЕ ШТЕТИ ОД УПОТРЕБА НА ДРОГИ

Потписи за поддршка на програмите за намалување штети од употреба на дроги и превенција од ХИВ, денес се собираат на плоштад Македонија, на пулт поста ...
СОБРАНИ НАД 30.000 ПОТПИСИ, ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ГО ЧЕКААТ СОБРАНИЕТО ДА ПРОРАБОТИ

СОБРАНИ НАД 30.000 ПОТПИСИ, ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ГО ЧЕКААТ СОБРАНИЕТО ДА ПРОРАБОТИ

Над 30.000 потписи беа собрани за иницијативата за измена на повеќе закони за децата со посебни потреби и сега организаторите го чекаат Собранието да ...
ВАЛАНДОВЦИ ЌЕ СОБИРААТ ПОТПИСИ ЗА РЕФЕРЕНДУМ ПРОТИВ РУДНИКОТ КАЗАНДОЛ

ВАЛАНДОВЦИ ЌЕ СОБИРААТ ПОТПИСИ ЗА РЕФЕРЕНДУМ ПРОТИВ РУДНИКОТ КАЗАНДОЛ

Валандовци најавуваат дека ќе почнат акција за собирање потписи за да се распише референдум, на кој граѓаните ќе се изјаснат дали се за или против изг ...
ЌЕ КАМПУВАМЕ ПРЕД СОБРАНИЕ ДО ИСПОЛНУВАЊЕ НА БАРАЊАТА, БЕЗ РАЗЛИКА КОЈ ЌЕ ФОРМИРА ВЛАДА, ВЕЛАТ РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

ЌЕ КАМПУВАМЕ ПРЕД СОБРАНИЕ ДО ИСПОЛНУВАЊЕ НА БАРАЊАТА, БЕЗ РАЗЛИКА КОЈ ЌЕ ФОРМИРА ВЛАДА, ВЕЛАТ РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

Лицата со посебни потреби и нивните родители секој 20-ти во месецот ќе креваат камп пред Собрание и ќе кампуваат по три дена, и по формирање на Владат ...
СОБРАНИ 6.000 ПОТПИСИ ЗА ИНИЦИЈАТИВАТА ЗА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ, ПОТПИШУВАЊЕТО ПРОДОЛЖУВА НИЗ МАКЕДОНИЈА

СОБРАНИ 6.000 ПОТПИСИ ЗА ИНИЦИЈАТИВАТА ЗА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ, ПОТПИШУВАЊЕТО ПРОДОЛЖУВА НИЗ МАКЕДОНИЈА

Над 6.000 граѓани досега се потпишале на иницијативата за законски измени со кои треба да им се олесни животот на лицата со посебни потреби. За да вле ...
КАМПОТ ПРЕД СОБРАНИЕ СОБРА 2.000 ПОТПИСИ ЗА ЗАКОНСКИ ИЗМЕНИ ЗА ПОЛЕСЕН ЖИВОТ НА ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

КАМПОТ ПРЕД СОБРАНИЕ СОБРА 2.000 ПОТПИСИ ЗА ЗАКОНСКИ ИЗМЕНИ ЗА ПОЛЕСЕН ЖИВОТ НА ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

Родителите на деца со посебни потреби, кои заедно со своите деца трет ден кампуваат во паркот Жена Борец, досега собраа околу 2.000 од потребните 10.0 ...
8 / 8 НАПИСИ