Таг: Соња Колевска-Делевска

НОВИНАРКАТА НА СДК.МК СОЊА ДЕЛЕВСКА ЈА ОСВОИ ПРВАТА НАГРАДА НА УНХЦР ЗА СЕРИЈА ТЕКСТОВИ ЗА БЕГАЛЦИТЕ И ЛИЦАТА БЕЗ ДРЖАВЈАНСТВО

НОВИНАРКАТА НА СДК.МК СОЊА ДЕЛЕВСКА ЈА ОСВОИ ПРВАТА НАГРАДА НА УНХЦР ЗА СЕРИЈА ТЕКСТОВИ ЗА БЕГАЛЦИТЕ И ЛИЦАТА БЕЗ ДРЖАВЈАНСТВО

Новинарката на САКАМДАКАЖАМ.МК Соња Колевска Делевска ја освои првата награда за професионално известување за состојбата на бегалците и лицата без држ ...
И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ПРАВДА ФОРМИРА ДИСЦИПЛИНСКА КОМИСИЈА, ЌЕ ИСПИТУВА ЗОШТО РАКОВОДИТЕЛКА ПРИЈАВИЛА НОВИНАРКА ВО ПОЛИЦИЈА ЗА ОБЈАВЕН ТЕКСТ

И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ПРАВДА ФОРМИРА ДИСЦИПЛИНСКА КОМИСИЈА, ЌЕ ИСПИТУВА ЗОШТО РАКОВОДИТЕЛКА ПРИЈАВИЛА НОВИНАРКА ВО ПОЛИЦИЈА ЗА ОБЈАВЕН ТЕКСТ

Министерството за правда формира дисциплинска комисија која ќе го испита целиот случај во врска со повикувањето на новинарката Соња Колевска-Делевска ...
НОВИНАРКАТА НА САКАМДАКАЖАМ.МК СОЊА ДЕЛЕВСКА ПОВИКАНА ВО ПОЛИЦИЈА ЗА ОБЈАВЕН ТЕКСТ, ВОЗНЕМИРИЛА РАКОВОДИТЕЛКА ВО МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА

НОВИНАРКАТА НА САКАМДАКАЖАМ.МК СОЊА ДЕЛЕВСКА ПОВИКАНА ВО ПОЛИЦИЈА ЗА ОБЈАВЕН ТЕКСТ, ВОЗНЕМИРИЛА РАКОВОДИТЕЛКА ВО МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА

По покана доставена во саботата од вооружени полицајци на домашна адреса, новинарката Соња Колевска-Делевска од САКАМДАКАЖАМ.МК денеска беше во полици ...
НАГРАДАТА „ЈАШАР ЕРЕБАРА“ НА ЗНМ ЗА СОЊА КОЛЕВСКА-ДЕЛЕВСКА ОД СДК.МК, ЈАДРАНКА КОСТОВА, УБАВКА ЈАНЕВСКА И ДАНИЕЛА САЗДОВСКА

НАГРАДАТА „ЈАШАР ЕРЕБАРА“ НА ЗНМ ЗА СОЊА КОЛЕВСКА-ДЕЛЕВСКА ОД СДК.МК, ЈАДРАНКА КОСТОВА, УБАВКА ЈАНЕВСКА И ДАНИЕЛА САЗДОВСКА

Соња Колевска-Делевска, новинарка на дигиталната редакција САКАМДАКАЖАМ.МК, ја освои наградата „Јашар Еребара“ за најдобра истражувачка сторија на Здр ...
4 / 4 НАПИСИ