Таг: сообраќајни несреќи

ОТКАКО СУМ ЈАС МИНИСТЕР ИМА СЕРИОЗНО НАМАЛУВАЊЕ НА ЖРТВИТЕ ВО СООБРАЌАЈОТ, ВЕЛИ СПАСОВСКИ

ОТКАКО СУМ ЈАС МИНИСТЕР ИМА СЕРИОЗНО НАМАЛУВАЊЕ НА ЖРТВИТЕ ВО СООБРАЌАЈОТ, ВЕЛИ СПАСОВСКИ

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски кажа дека откако тој е на функцијата постојано се намалуваат жртвите во сообраќајот, на денешниот наст ...
СТОЛПЧИЊАТА ПОСТАВЕНИ НА УЛИЦИТЕ ГО НАМАЛИЛЕ БРОЈОТ НА ПОВРЕДЕНИ ПЕШАЦИ ВО СООБРАЌАЈКИ, ВЕЛИ ВЕЛЕШКАТА ПОЛИЦИЈА

СТОЛПЧИЊАТА ПОСТАВЕНИ НА УЛИЦИТЕ ГО НАМАЛИЛЕ БРОЈОТ НА ПОВРЕДЕНИ ПЕШАЦИ ВО СООБРАЌАЈКИ, ВЕЛИ ВЕЛЕШКАТА ПОЛИЦИЈА

Велешката полиција ја пофалила локалната власт за поставување столпчиња, со кои на одредени улици се регулираше сообраќајот, наспроти дел од јавноста, ...
ИНЖЕНЕРИ БАРААТ ПОСТАВУВАЊЕ ВИБРАЦИОНИ ЛЕНТИ НА ПАТОТ ОХРИД-СВЕТИ НАУМ ЗА ДА НЕ ГИНАТ ВОЗАЧИТЕ

ИНЖЕНЕРИ БАРААТ ПОСТАВУВАЊЕ ВИБРАЦИОНИ ЛЕНТИ НА ПАТОТ ОХРИД-СВЕТИ НАУМ ЗА ДА НЕ ГИНАТ ВОЗАЧИТЕ

Охридски инженери предлагаат поставување вибрациони ленти на делови од патот Охрид-Свети Наум, за да се спречуваат сообраќајни несреќи. Кога возилото ...
ВО СООБРАЌАЈНИ НЕСРЕЌИ ГОДИШНО УМИРА ПО ЕДНО СЕЛО

ВО СООБРАЌАЈНИ НЕСРЕЌИ ГОДИШНО УМИРА ПО ЕДНО СЕЛО

Во Македонија годишно во просек 160 лица гинат сообраќајни несреќи, беше речено на  состанокот што го организираше Републичкиот совет за безбедност во ...
ПИЈАНИ ГОСТИ ЌЕ ДОБИВААТ ВАУЧЕРИ ЗА БЕСПЛАТНО ТАКСИ ВО СКОПСКИТЕ КАФАНИ

ПИЈАНИ ГОСТИ ЌЕ ДОБИВААТ ВАУЧЕРИ ЗА БЕСПЛАТНО ТАКСИ ВО СКОПСКИТЕ КАФАНИ

Ваучери за такси превоз ќе даваат кафаните низ Скопје на пијани гости. Град Скопје, Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот, Авто-мото соју ...
МВР ДА ГИ ЗГОЛЕМИ КОНТРОЛИТЕ НА ПАТИШТАТА И ДА ГИ КАЗНУВА ДИВИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ, АПЕЛИРА АСОЦИЈАЦИЈАТА НА ПРЕВОЗНИЦИ

МВР ДА ГИ ЗГОЛЕМИ КОНТРОЛИТЕ НА ПАТИШТАТА И ДА ГИ КАЗНУВА ДИВИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ, АПЕЛИРА АСОЦИЈАЦИЈАТА НА ПРЕВОЗНИЦИ

Министерството за внатрешни работи да ги зголеми контролите на патиштата и да ги казнува дивите превозници, бидејќи алармантно е зголемен бројот на со ...
6 / 6 НАПИСИ