Таг: сопружници

СЕДУММИНА ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС, 193 ЛИЦА ВО ИЗОЛАЦИЈА

СЕДУММИНА ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС, 193 ЛИЦА ВО ИЗОЛАЦИЈА

Македонија има седум пациенти заразени со коронавирус, 193 лица се во домашна изолација и затворена е Клиниката за кожни болести во Скопје, се последн ...
СОПРУЖНИЦИТЕ СО КОРОНАВИРУС ОД ИТАЛИЈА ПАТУВАЛЕ СО 40 ПАТНИЦИ, СИТЕ СЕ НАЈДЕНИ И ЌЕ БИДАТ ТЕСТИРАНИ

СОПРУЖНИЦИТЕ СО КОРОНАВИРУС ОД ИТАЛИЈА ПАТУВАЛЕ СО 40 ПАТНИЦИ, СИТЕ СЕ НАЈДЕНИ И ЌЕ БИДАТ ТЕСТИРАНИ

Сопружници од Дебар на возраст од 62 и 68 години се двајцата нови позитивни случаи на кооронавирус, кои вечерва ќе бидат пренесени на Инфективната кли ...
РОМАНИЈА ТРЕБА ДА ГИ ПРИЗНАЕ ИСТОПОЛОВИТЕ БРАКОВИ СКЛУЧЕНИ ВО ЕУ, ВЕЛАТ ОД ЕВРОПСКИОТ СУД НА ПРАВДАТА

РОМАНИЈА ТРЕБА ДА ГИ ПРИЗНАЕ ИСТОПОЛОВИТЕ БРАКОВИ СКЛУЧЕНИ ВО ЕУ, ВЕЛАТ ОД ЕВРОПСКИОТ СУД НА ПРАВДАТА

Романија треба да го признае бракот склучен во Белгија меѓу државјанин на Романија и неговиот американски сопруг и да им дозволи на двајцата да живеат ...
3 / 3 НАПИСИ