Таг: Совет на министри

НЕМАМ ИНФОРМАЦИЈА ДЕКА 7 ЗЕМЈИ ЧЛЕНКИ БИЛЕ ПРОТИВ, СИТЕ ЧЛЕНКИ НА ЕУ СТОЈАТ ЗАД ЗАКЛУЧОКОТ ЗА ОТПОЧНУВАЊЕ НА ПРЕГОВОРИТЕ, ВЕЛИ ЗАЕВ

НЕМАМ ИНФОРМАЦИЈА ДЕКА 7 ЗЕМЈИ ЧЛЕНКИ БИЛЕ ПРОТИВ, СИТЕ ЧЛЕНКИ НА ЕУ СТОЈАТ ЗАД ЗАКЛУЧОКОТ ЗА ОТПОЧНУВАЊЕ НА ПРЕГОВОРИТЕ, ВЕЛИ ЗАЕВ

Немаше да имаме ваков заклучок на Советот на министри за надворешни работи на ЕУ, кој за мене е гаранција дека во октомври ќе биде донесена одлуката, ...
ОВА ЛЕТО ЌЕ ИМА ДЕФИНИТИВНА ОДЛУКА ЗА ДАТУМ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРЕГОВОРИ, КАЖА ЈУНКЕР ПО СРЕДБАТА СО ЗАЕВ ВО БРИСЕЛ

ОВА ЛЕТО ЌЕ ИМА ДЕФИНИТИВНА ОДЛУКА ЗА ДАТУМ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРЕГОВОРИ, КАЖА ЈУНКЕР ПО СРЕДБАТА СО ЗАЕВ ВО БРИСЕЛ

Европската комисија има намера ова лето да се донесе дефинитивна одлука за датум за отпочнување на преговори, рече претседателот на Европската комисиј ...
2 / 2 НАПИСИ