Таг: Совет за македонски јазик

ЈАЗИЧНА ИНСПЕКЦИЈА НА ТЕРЕН ЌЕ ПРОВЕРУВА ДАЛИ СЕ ПРИМЕНУВА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК, ПРЕДВИДУВА ПРЕДЛОГ-ЗАКОНОТ НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА

ЈАЗИЧНА ИНСПЕКЦИЈА НА ТЕРЕН ЌЕ ПРОВЕРУВА ДАЛИ СЕ ПРИМЕНУВА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК, ПРЕДВИДУВА ПРЕДЛОГ-ЗАКОНОТ НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА

Формирање на Инспекторат за македонски јазик, стипендирање студенти за изучување на македонскиот јазик во сите три циклуси на високото образование, ка ...
1 / 1 НАПИСИ