Таг: спојување

ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА И ОХРИДСКА БАНКА СЕ СПОИЈА ВО ЕДНА БАНКА

ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА И ОХРИДСКА БАНКА СЕ СПОИЈА ВО ЕДНА БАНКА

И официјално заврши процесот на присоединување на Охридска банка АД Скопје кон Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје, со упис на статусната промена – пр ...
„ТИНДЕР“ И ДРУГИ АПЛИКАЦИИ ЗА СПОЈУВАЊЕ ЌЕ ИМ ДАДАТ ПОВОЛНОСТИ НА ВАКЦИНИРАНИТЕ КОРИСНИЦИ

„ТИНДЕР“ И ДРУГИ АПЛИКАЦИИ ЗА СПОЈУВАЊЕ ЌЕ ИМ ДАДАТ ПОВОЛНОСТИ НА ВАКЦИНИРАНИТЕ КОРИСНИЦИ

„Тиндер“, „Хинџ“, „Бамбл“ и други апликации за спојување ќе им овозможат на британските корисници да покажат дали се вакцинирале против ковид-19, а он ...
ЕУ ОДОБРИ БАЕР ДА ГО ПРЕЗЕМЕ МОНСАНТО, НО ПОД СТРОГИ УСЛОВИ

ЕУ ОДОБРИ БАЕР ДА ГО ПРЕЗЕМЕ МОНСАНТО, НО ПОД СТРОГИ УСЛОВИ

Спојувањето меѓу германската фармацевтска компанија Баер и американската агрохемиска компанија Монсанто може да продолжи, кажа Европската комисија ден ...
ФИЛИПЧЕ ПAK ЌЕ ГИ СПОЈУВА СКОПСКИТЕ КЛИНИКИ ВО ЕДЕН КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

ФИЛИПЧЕ ПAK ЌЕ ГИ СПОЈУВА СКОПСКИТЕ КЛИНИКИ ВО ЕДЕН КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

Скопските клиники повторно ќе се спојуваат во еден клинички центар, најави новиот министер за здравство Венко Филипче. Тој кажа дека на тој начин сака ...
4 / 4 НАПИСИ