Таг: стакленик

СОПСТВЕНИКОТ НА ДУЌАНОТ ПОЧНА САМ ДА ГО УРИВА ДИВИОТ БУТИК ВО СТАКЛАРНИК НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА

СОПСТВЕНИКОТ НА ДУЌАНОТ ПОЧНА САМ ДА ГО УРИВА ДИВИОТ БУТИК ВО СТАКЛАРНИК НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА

Сопственикот на дуќанот во кој е бутикот стакларник на улица Македонија утрово почна сам да го урива. Откако Општина Центар му даде рок да го отстрани ...
ГАЗДАТА НА БУТИКОТ ВО СТАКЛЕНИК НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ИМА РОК ОД 3 ДЕНА ДА ГО УРНЕ, ОПШТИНА ЦЕНТАР НЕ ЗНАЕ ДАЛИ ГО ПРИМИЛ РЕШЕНИЕТО

ГАЗДАТА НА БУТИКОТ ВО СТАКЛЕНИК НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ИМА РОК ОД 3 ДЕНА ДА ГО УРНЕ, ОПШТИНА ЦЕНТАР НЕ ЗНАЕ ДАЛИ ГО ПРИМИЛ РЕШЕНИЕТО

Газдата на бутикот во стакленик за кафуле на улица Македонија има рок од три дена да го урне откако ќе го добие решението од Општина Центар. Решението ...
СРЕДНОТО УЧИЛИШТЕ „МОША ПИЈАДЕ“ ОД ТЕТОВО ДОБИ СТАКЛЕНИК И МЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА

СРЕДНОТО УЧИЛИШТЕ „МОША ПИЈАДЕ“ ОД ТЕТОВО ДОБИ СТАКЛЕНИК И МЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА

Средното стручно училиште „Моша Пијаде“ од Тетово, кое неодамна прерасна во образовен центар, доби стакленик и метеорoлошка станица, кои ќе послужат з ...
3 / 3 НАПИСИ