Таг: старо железо

УКРАДЕНИ КАПАЦИ ОД ШАХТИ НА НЕКОЛКУ БУЛЕВАРИ ВО СКОПЈЕ

УКРАДЕНИ КАПАЦИ ОД ШАХТИ НА НЕКОЛКУ БУЛЕВАРИ ВО СКОПЈЕ

На неколку булевари и улици низ Скопје синоќа се украдени капаците од шахтите и решетките за сливниците. Како што велат од ЈП „Водовод и канализација“ ...
ОД ПОЖАРОТ ВО „МАКСТИЛ“ РЕГИСТРИРАНО Е САМО ЗАГАДУВАЊЕ СО ПРАШИНА, А МЕРНАТА СТАНИЦА НА КОМПАНИЈАТА БИЛА НА КАЛИБРИРАЊЕ

ОД ПОЖАРОТ ВО „МАКСТИЛ“ РЕГИСТРИРАНО Е САМО ЗАГАДУВАЊЕ СО ПРАШИНА, А МЕРНАТА СТАНИЦА НА КОМПАНИЈАТА БИЛА НА КАЛИБРИРАЊЕ

Не работи, оти бил на калибрирање анализаторот за мерење на честичките прашина ПМ10 на мониторинг станицата за квалитетот на амбиенталниот воздух на „ ...
СКОПЈЕ ЗАТРУЕНО ОД ИЗГОРЕНОТО СТАРО ЖЕЛЕЗО НА „МАКСТИЛ“, ПОЖАРНА СЀ УШТЕ ГАСИ

СКОПЈЕ ЗАТРУЕНО ОД ИЗГОРЕНОТО СТАРО ЖЕЛЕЗО НА „МАКСТИЛ“, ПОЖАРНА СЀ УШТЕ ГАСИ

Противпожарната бригада на Град Скопје сѐ уште го гаси пожарот во фабриката „Макстил“, кој избил вчеравечер, кога се запалило отпадното старо железо. ...
3 / 3 НАПИСИ