Таг: стерилизатор

МЕДИЦИНСКИ ОТПАД НА ДЕПОНИЈАТА „ДРИСЛА“ ВЕЌЕ НЕ СЕ ГОРИ ТУКУ СЕ СТЕРИЛИЗИРА

МЕДИЦИНСКИ ОТПАД НА ДЕПОНИЈАТА „ДРИСЛА“ ВЕЌЕ НЕ СЕ ГОРИ ТУКУ СЕ СТЕРИЛИЗИРА

Медицинскиот отпад на депонијата „Дрисла“ ќе се уништува во новиот стерилизатор. Со тоа отсега медицинскиот отпад нема да се гори во старата печка кој ...
МЕДИЦИНСКИОТ ОТПАД НА „ДРИСЛА“ ЌЕ СЕ УНИШТУВА ВО НОВ СТЕРИЛИЗАТОР, ВО СТАРАТА ПЕЧКА ЌЕ СЕ ГОРАТ САМО ДОКУМЕНТИ

МЕДИЦИНСКИОТ ОТПАД НА „ДРИСЛА“ ЌЕ СЕ УНИШТУВА ВО НОВ СТЕРИЛИЗАТОР, ВО СТАРАТА ПЕЧКА ЌЕ СЕ ГОРАТ САМО ДОКУМЕНТИ

Медицинскиот отпад на депонијата „Дрисла“ отсега наместо во старата печка ќе се уништува во нов стерилизатор. Деновиве на депонијата стаса стерилизато ...
КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА ЌЕ КУПИ НОВИ АПАРАТИ ВРЕДНИ 100.000 ЕВРА

КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА ЌЕ КУПИ НОВИ АПАРАТИ ВРЕДНИ 100.000 ЕВРА

Општата болница Куманово до крајот на годината планира да потроши над 100.000 евра сопствени средства за набавка на најнеопходните апарати за нормално ...
3 / 3 НАПИСИ