Таг: Стево Педаровски

ИНЦИДЕНТОТ ВО КОНТРОЛНАТА КУЛА ПОТЕНЦИЈАЛНО ЈА ЗАГРОЗИ БЕЗБЕДНОСТА НА АВИОСООБРАЌАЈОТ, СООПШТИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ

ИНЦИДЕНТОТ ВО КОНТРОЛНАТА КУЛА ПОТЕНЦИЈАЛНО ЈА ЗАГРОЗИ БЕЗБЕДНОСТА НА АВИОСООБРАЌАЈОТ, СООПШТИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ

Претседателот Стево Пендаровски вели дека со инцидентот во Контролната кула на Скопскиот аеродром се загрозила безбедноста во меѓународниот авионски с ...
ПЕНДАРОВСКИ ГИ ОДЛИКУВАШЕ МИЛИЦА СТОЈАНОВА, МИЛКА ЕФТИМОВА И СТОЈНА ВАНГЕЛОВСКА СО ОРДЕН ЗА ЗАСЛУГИ

ПЕНДАРОВСКИ ГИ ОДЛИКУВАШЕ МИЛИЦА СТОЈАНОВА, МИЛКА ЕФТИМОВА И СТОЈНА ВАНГЕЛОВСКА СО ОРДЕН ЗА ЗАСЛУГИ

Претседателот Стево Пендаровски им додели Орден за заслуги на Република Северна Македонија на Милица Стојанова, Милка Ефтимова и Стојна Вангеловска, д ...
ТЕШКИТЕ ДЕНОВИ СЀ УШТЕ НЕ СЕ ЗАД НАС, КАЖА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ ПО СОСТАНОКОТ НА СОВЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

ТЕШКИТЕ ДЕНОВИ СЀ УШТЕ НЕ СЕ ЗАД НАС, КАЖА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ ПО СОСТАНОКОТ НА СОВЕТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

Претседателот Стево Пендаровски е задоволен од поставеноста на државните институции по прогласувањето на вонредна ситуација од негова страна. Задоволе ...
АРМИЈАТА ВО ДЕБАР И ЦЕНТАР ЖУПА, НА ЖИТЕЛИТЕ ИМ Е ЗАБРАНЕТО ДА ГИ НАПУШТАТ ОПШТИНИТЕ

АРМИЈАТА ВО ДЕБАР И ЦЕНТАР ЖУПА, НА ЖИТЕЛИТЕ ИМ Е ЗАБРАНЕТО ДА ГИ НАПУШТАТ ОПШТИНИТЕ

Армијата ќе им помага на жителите на Дебар и Центар Жупа, откако вчера во овие две општини беше воведена кризна состојба. Претседателот Стево Пендаров ...
4 / 4 НАПИСИ