Таг: Стопанска банка

ГАК И БОЛНИЦАТА „МАЈКА ТЕРЕЗА“ ВО ЧАИР ДОБИЈА СТОЛИЦИ ЗА КЕНГУРСКА НЕГА ЗА ПРЕДВРЕМЕ РОДЕНИТЕ БЕБИЊА, ДОНАЦИЈА ОД СТОПАНСКА БАНКА

ГАК И БОЛНИЦАТА „МАЈКА ТЕРЕЗА“ ВО ЧАИР ДОБИЈА СТОЛИЦИ ЗА КЕНГУРСКА НЕГА ЗА ПРЕДВРЕМЕ РОДЕНИТЕ БЕБИЊА, ДОНАЦИЈА ОД СТОПАНСКА БАНКА

Клиниката за гинекологија и акушерство (ГАК) и Специјалната болница за гинекологија и акушерство „Мајка Тереза“ во Чаир добија донација од Стопанска б ...
15 СРЕДНИ ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ ДОБИЈА ПАРКИНЗИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ОД СТОПАНСКА БАНКА

15 СРЕДНИ ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ ДОБИЈА ПАРКИНЗИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ОД СТОПАНСКА БАНКА

Петнаесет средни училишта во Скопје добија паркинзи за велосипеди со донација од „Стопанска банка АД - Скопје“, соопшти банката. Проектот за опремувањ ...
СТОПАНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ ПОЧНА ДА ГРАДИ ДЕЛОВНА ЗГРАДА НА 11 КАТА НА ПАРКИНГОТ КАЈ „ХОЛИДЕЈ ИН“

СТОПАНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ ПОЧНА ДА ГРАДИ ДЕЛОВНА ЗГРАДА НА 11 КАТА НА ПАРКИНГОТ КАЈ „ХОЛИДЕЈ ИН“

Стопанска банка АД Скопје почна со изградба на нова управна зграда. Зградата ќе се наоѓа на паркингот спроти „Холидеј ин“  како дел од комплесот „Гран ...
НОВИ ЦВЕТНИ АРАНЖМАНИ ВО ПАРКОВИТЕ ВО НОВО ЛИСИЧЕ И КОЗЛЕ СО ДОНАЦИЈА НА СТОПАНСКА БАНКА СКОПЈЕ

НОВИ ЦВЕТНИ АРАНЖМАНИ ВО ПАРКОВИТЕ ВО НОВО ЛИСИЧЕ И КОЗЛЕ СО ДОНАЦИЈА НА СТОПАНСКА БАНКА СКОПЈЕ

Стопанска банка АД-Скопје заедно со ЈП „Паркови и зеленило“ засади цветни аранжмани на две урбани локации во Скопје, со кои дополнително го уреди и ос ...
ТРИ БАНКИ ПОБАРАА СТЕЧАЈ ЗА ФЕНИ, ИМ ДОЛЖИ 40 МИЛИОНИ ЕВРА

ТРИ БАНКИ ПОБАРАА СТЕЧАЈ ЗА ФЕНИ, ИМ ДОЛЖИ 40 МИЛИОНИ ЕВРА

Комерцијална банка АД Скопје, Стопанска банка АД Скопје и Силк Роуд банка АД Скопје денес до надлежниот суд во Велес поднеле предлог за почнување на с ...
5 / 5 НАПИСИ