Таг: Стругам споменик

УСТАВЕН СУД ЈА ОТФРЛИ ПРЕТСТАВКАТА ЗА ПОСТАВЕНИОТ СПОМЕНИК НА КОСОВО ВО СТРУГА

УСТАВЕН СУД ЈА ОТФРЛИ ПРЕТСТАВКАТА ЗА ПОСТАВЕНИОТ СПОМЕНИК НА КОСОВО ВО СТРУГА

Уставниот суд ја отфрли претставката за оценка на уставноста на одлуката за поставување на споменен обележје на Косово на кејот на реката Црн Дрим во ...
1 / 1 НАПИСИ