Таг: студенти

1 2 3 4 5 40 / 42 НАПИСИ
ТУРЦИЈА НЕМА ДА ГИ ПРИЗНАВА МАКЕДОНСКИТЕ ДИПЛОМИ, СТУДЕНТИТЕ ИСПЛАШЕНИ

ТУРЦИЈА НЕМА ДА ГИ ПРИЗНАВА МАКЕДОНСКИТЕ ДИПЛОМИ, СТУДЕНТИТЕ ИСПЛАШЕНИ

Вознемиреност кај македонските студенти во Турција, како и турските во Македонија предизвика одлуката на Турција да го раскине договорот со Македонија ...
СТУДЕНТСКИОТ ДОМ „КУЗМАН“ ДВА ДЕНА БЕЗ СТРУЈА И ПАРНО

СТУДЕНТСКИОТ ДОМ „КУЗМАН“ ДВА ДЕНА БЕЗ СТРУЈА И ПАРНО

Во студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу“ во Скопје два дена нема струја, а од претходно нема и парно греење, се пожалија студенти кои престојуваат ...
ИСТРАЖУВАЊЕТО „СТУБРЕНД“ ПОКАЖА ДЕКА „АЛКАЛОИД“ И „ГУД НЕЈЧР“ СЕ ОМИЛЕНИ БРЕНДОВИ КАЈ СТУДЕНТИТЕ

ИСТРАЖУВАЊЕТО „СТУБРЕНД“ ПОКАЖА ДЕКА „АЛКАЛОИД“ И „ГУД НЕЈЧР“ СЕ ОМИЛЕНИ БРЕНДОВИ КАЈ СТУДЕНТИТЕ

„Алкалоид“ го доби признанието „СТУБРЕНД 2016“ за позитивен имиџ во категоријата фармација, додека брендот “Гуд Нејчр“ беше изгласан од студентите во ...
РЕГИСТРИРАНИ ДВЕ ЗДРУЖЕНИЈА „СТУДЕНТСКИ ПЛЕНУМ“ СО ИСТ ПРЕТСЕДАТЕЛ, СТУДЕНТСКИ ПЛЕНУМ СЕ ОГРАДУВА

РЕГИСТРИРАНИ ДВЕ ЗДРУЖЕНИЈА „СТУДЕНТСКИ ПЛЕНУМ“ СО ИСТ ПРЕТСЕДАТЕЛ, СТУДЕНТСКИ ПЛЕНУМ СЕ ОГРАДУВА

Студентскиот пленум се огради од двете здруженија со името „Студентски пленум“, кои беа регистрирани минатата недела во петокот. Едното е регистрирано ...
СТИПЕНДИИ ЗА 26 СТУДЕНТИ ОД „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

СТИПЕНДИИ ЗА 26 СТУДЕНТИ ОД „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

„Еуролинк осигурување“ додели стипендии на 26 студенти од Правниот факултет „Јустинијан Први“ од Скопје, наменети за покривање на трошоците за кофинан ...
СТИПЕНДИИ ЗА 35 СТУДЕНТИ ОД ФОНДАЦИЈАТА “ТРАЈЧЕ МУКАЕТОВ“

СТИПЕНДИИ ЗА 35 СТУДЕНТИ ОД ФОНДАЦИЈАТА “ТРАЈЧЕ МУКАЕТОВ“

Фондацијата “Трајче Мукаетов“ годинава ќе стипендира 35 студенти, односно 15 студенти од Фармацевтскиот факултет и 20 студенти од Медицинскиот факулте ...
ПЈАЧЕНЦА СТАНА СТРУМИЧЕНЦА СО 10.000 СТРУМИЧАНИ ИСЕЛЕНИ СО БУГАРСКИ ПАСОШ

ПЈАЧЕНЦА СТАНА СТРУМИЧЕНЦА СО 10.000 СТРУМИЧАНИ ИСЕЛЕНИ СО БУГАРСКИ ПАСОШ

Салата при Домот на АРМ во Струмица викендов беше претесна за сите кои сакаа да присуствуваат на Неделата на италијанскиот јазик и култура, што секоја ...
ОД НУЛА ДО ДВАЈЦА СТУДЕНТИ НА ДИСПЕРЗИРАНИТЕ СТУДИИ НА ШТИПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ

ОД НУЛА ДО ДВАЈЦА СТУДЕНТИ НА ДИСПЕРЗИРАНИТЕ СТУДИИ НА ШТИПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ

По завршувањето на трите уписни рока има слаб интерес за дел од дисперзираите студии на факултетите од Штипскиот универзитет во југоисточна Македонија ...
ПРЕПОЛОВЕН БРОЈОТ НА СТУДЕНТИ НА БИТОЛСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ

ПРЕПОЛОВЕН БРОЈОТ НА СТУДЕНТИ НА БИТОЛСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ

Преполовен е бројот на студенти кои се запишаа на Битолскиот универзитет „Св. Климент Охридски“  во оваа академска година во споредба со оној од пред ...
ПРОТЕСТ СО ЧАДОРИ ПРЕД СПУКМ, РЕКТОРОТ ЗАКАЖА ВОНРЕДНА СЕДНИЦА В ПОНЕДЕЛНИК

ПРОТЕСТ СО ЧАДОРИ ПРЕД СПУКМ, РЕКТОРОТ ЗАКАЖА ВОНРЕДНА СЕДНИЦА В ПОНЕДЕЛНИК

Студентите и бројни нивни поддржувачи и покрај дождот излегоа на протест пред СПУКМ. Протестираат со чадори и бараат поништување на изборите за претсе ...
1 2 3 4 5 40 / 42 НАПИСИ