Таг: студирање

ОД СЕПТЕМВРИ ВО СКОПЈЕ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ СТУДИРА НА БРИТАНСКИОТ МЕТРОПОЛИТЕН УНИВЕРЗИТЕТ

ОД СЕПТЕМВРИ ВО СКОПЈЕ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ СТУДИРА НА БРИТАНСКИОТ МЕТРОПОЛИТЕН УНИВЕРЗИТЕТ

Од септември идните студенти ќе може во Скопје да студираат на престижниот британски Метрополитен универзитет (London Metropolitan University, MET). ...
СЛОВЕНИЈА Е ТОП-ДЕСТИНАЦИЈА ЗА МАКЕДОНСКИТЕ СТУДЕНТИ, ВЕЛИ АМБАСАДОРОТ ЈАЗБЕЦ

СЛОВЕНИЈА Е ТОП-ДЕСТИНАЦИЈА ЗА МАКЕДОНСКИТЕ СТУДЕНТИ, ВЕЛИ АМБАСАДОРОТ ЈАЗБЕЦ

Словенија е топ-дестинација за студенти од Северна Македонија и тоа станува своевиден феномен. Во моментов има околу илјада македонски студенти, од ни ...
2 / 2 НАПИСИ