Таг: судница

ЗАБОРАВЕНАТА СУДНИЦА ОД 1,3 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ЗАТВОРОТ „ИДРИЗОВО“ ЌЕ ПРОРАБОТИ ЗА „СИНЏИР“ СО 32 ОБВИНЕТИ ЗА ДАНОЧНО ЗАТАЈУВАЊЕ 8 МИЛИОНИ ЕВРА

ЗАБОРАВЕНАТА СУДНИЦА ОД 1,3 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ЗАТВОРОТ „ИДРИЗОВО“ ЌЕ ПРОРАБОТИ ЗА „СИНЏИР“ СО 32 ОБВИНЕТИ ЗА ДАНОЧНО ЗАТАЈУВАЊЕ 8 МИЛИОНИ ЕВРА

Судницата во затворот „Идризово“ чие опремување чинеше 1,3 милиони евра и е најмалку трипати свечено отворена, уште не е целосно спремна за пуштање, н ...
ОВА НАВИСТИНА Е НЕДОЗВОЛИВО ДОЛГ ПЕРИОД ЗА ПРАВОСИЛНА ПРЕСУДА ЗА МИЈАЛКОВ, ОДГОВОРИ ТУПАНЧЕСКИ ЗА СПОРЕДБАТА ШТО СУДЕЊЕТО ЗА УБИСТВОТО НА ДЕНИС ТОТ ОДИ МНОГУ БРЗО

ОВА НАВИСТИНА Е НЕДОЗВОЛИВО ДОЛГ ПЕРИОД ЗА ПРАВОСИЛНА ПРЕСУДА ЗА МИЈАЛКОВ, ОДГОВОРИ ТУПАНЧЕСКИ ЗА СПОРЕДБАТА ШТО СУДЕЊЕТО ЗА УБИСТВОТО НА ДЕНИС ТОТ ОДИ МНОГУ БРЗО

Министерот за правда Никола Тупанчески се согласува дека судењето за „Трезор“ во кое ексдиректорот на УБК Сашо Мијалков беше првостепено осуден, па од ...
ЕУ ИЗГРАДИ СУДНИЦА ОД 1,3 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ЗАТВОРОТ „ИДРИЗОВО“, ТАМУ ЌЕ СЕ СУДАТ ПРИТВОРЕНИ И ОСУДЕНИ ЛИЦА

ЕУ ИЗГРАДИ СУДНИЦА ОД 1,3 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ЗАТВОРОТ „ИДРИЗОВО“, ТАМУ ЌЕ СЕ СУДАТ ПРИТВОРЕНИ И ОСУДЕНИ ЛИЦА

На површина од еден хектар, во затворот „Идризово“ е изградена најголемата судница по светски стандарди што ги нема во редовните судови, а во неа ќе с ...
СНЕМА СТРУЈА ВО ГОЛЕМАТА СУДНИЦА ВО КРИВИЧНИОТ СУД СРЕДЕ СУДЕЊЕ ЗА „ТИТАНИК 2“

СНЕМА СТРУЈА ВО ГОЛЕМАТА СУДНИЦА ВО КРИВИЧНИОТ СУД СРЕДЕ СУДЕЊЕ ЗА „ТИТАНИК 2“

На судењето за случајот „Титаник 2“ на СЈО, непосредно по сведочањето на Виолета Дума, во кое таа како поранешен член на Државната изборна комисија (Д ...
НАЈГОЛЕМАТА СУДНИЦА ВО КРИВИЧНИОТ СУД Е БЕЗ ВОЗДУХ ОТИ КЛИМАТА Е РАСИПАНА

НАЈГОЛЕМАТА СУДНИЦА ВО КРИВИЧНИОТ СУД Е БЕЗ ВОЗДУХ ОТИ КЛИМАТА Е РАСИПАНА

Најголемата судница во Основниот суд Скопје 1, која и денеска остана без воздух поради неисправниот систем за вентилација, наликуваше на мачилиште как ...
5 / 5 НАПИСИ