Таг: сведителства

И ГОДИНАВА СВИДЕТЕЛСТВАТА ЌЕ СЕ ДЕЛАТ ВО АВГУСТ, ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НЕ КАЖУВААТ ЗОШТО

И ГОДИНАВА СВИДЕТЕЛСТВАТА ЌЕ СЕ ДЕЛАТ ВО АВГУСТ, ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НЕ КАЖУВААТ ЗОШТО

И годинава како и лани свидетелствата на учениците од основните и средните училишта ќе се делат во август. Иако училиштата имаа закажани термини во ју ...
УЧЕНИЦИТЕ КОИ СЕ СЕЛАТ ЌЕ ДОБИЈАТ СЕГА СВИДЕТЕЛСТВА, ОСТАНАТИТЕ ВО АВГУСТ

УЧЕНИЦИТЕ КОИ СЕ СЕЛАТ ЌЕ ДОБИЈАТ СЕГА СВИДЕТЕЛСТВА, ОСТАНАТИТЕ ВО АВГУСТ

Учениците од основните и средните училишта ќе ги добијат свидетелствата во август оти тогаш ќе биде порелаксирана ситуацијата со ковид пандемијата, ве ...
НЕМА ДА СЕ ДЕЛАТ СВИДЕТЕЛСТВА АКО НЕ СЕ ИСПЛАТАТ ПЛУС ПАРИ НА НАСТАВНИЦИТЕ ЗА ПРЕКУВРЕМЕНО РАБОТЕЊЕ ВО ПАНДЕМИЈАТА, СЕ ЗАКАНИЈА ОД СОНК

НЕМА ДА СЕ ДЕЛАТ СВИДЕТЕЛСТВА АКО НЕ СЕ ИСПЛАТАТ ПЛУС ПАРИ НА НАСТАВНИЦИТЕ ЗА ПРЕКУВРЕМЕНО РАБОТЕЊЕ ВО ПАНДЕМИЈАТА, СЕ ЗАКАНИЈА ОД СОНК

Учебната година во основното образование нема да заврши и децата нема да добијат свидетелства доколку наставниците не добијат надоместоци за прекуврем ...
3 / 3 НАПИСИ