Таг: Свети Николе

1 214 / 14 НАПИСИ
ЗА ДВА ДЕНА ВО СВЕТИ НИКОЛЕ 35 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19, ДЕЛ ОД НИВ СЕ ПРИМААТ ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА, ОТИ ШТИПСКАТА Е ПОЛНА

ЗА ДВА ДЕНА ВО СВЕТИ НИКОЛЕ 35 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19, ДЕЛ ОД НИВ СЕ ПРИМААТ ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА, ОТИ ШТИПСКАТА Е ПОЛНА

По вчерашните 27 лица позитивни со ковид-19, денес во Свети Николе има осум новозаразени. Со нив,  бројката на активни случаи во градот со коронавирус ...
ДВАЕСЕТ И ПЕТ НОВИ ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ВО СВЕТИ НИКОЛЕ ЗА ЕДЕН ДЕН,  ЗАТВОРЕНА ТЕКСТИЛНА ФАБРИКА

ДВАЕСЕТ И ПЕТ НОВИ ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ВО СВЕТИ НИКОЛЕ ЗА ЕДЕН ДЕН,  ЗАТВОРЕНА ТЕКСТИЛНА ФАБРИКА

Од досега добиените резултати, од 208 тестирани вработени во модна конфекција во Свети Николе 19 лица  биле позитивни на ковид-19, а имало и шест друг ...
ВО СВЕТИ НИКОЛЕ ЗГОЛЕМЕН БРОЈ ПОЗИТИВНИ ОД КОВИД-19, КРИЗНИОТ ШТАБ БАРА ЗАСИЛЕНА КОНТРОЛА НА ТЕКСТИЛНИТЕ ФАБРИКИ

ВО СВЕТИ НИКОЛЕ ЗГОЛЕМЕН БРОЈ ПОЗИТИВНИ ОД КОВИД-19, КРИЗНИОТ ШТАБ БАРА ЗАСИЛЕНА КОНТРОЛА НА ТЕКСТИЛНИТЕ ФАБРИКИ

Кризниот штаб на Свети Николе побарал увид од Државниот здравствен и санитарен инспекторат во голема конфекција во градот, каде има голем број на случ ...
НЕМА ГРЕШКА ВО ЛЕКУВАЊЕТО НА ЧЕТИРИТЕ ДЕЦА СО ДИЈАБЕТЕС, УТВРДИ ДРЖАВНИОТ САНИТАРЕН И ЗДРАВСТВЕН ИНСПЕКТОРАТ

НЕМА ГРЕШКА ВО ЛЕКУВАЊЕТО НА ЧЕТИРИТЕ ДЕЦА СО ДИЈАБЕТЕС, УТВРДИ ДРЖАВНИОТ САНИТАРЕН И ЗДРАВСТВЕН ИНСПЕКТОРАТ

Државниот санитарен и здравствен инспекторат не утврди грешка во лекувањето на четирите деца, на кои во рок од десетина дена овој месец им беше утврде ...
1 214 / 14 НАПИСИ