Таг: талент

АКТЕРОТ БЛАГОЈ ВЕСЕЛИНОВ НАГРАДЕН МЕЃУ 10. НАЈДОБРИ ЕВРОПСКИ ТАЛЕНТИ ВО ПОДЕМ

АКТЕРОТ БЛАГОЈ ВЕСЕЛИНОВ НАГРАДЕН МЕЃУ 10. НАЈДОБРИ ЕВРОПСКИ ТАЛЕНТИ ВО ПОДЕМ

Актерот Благој Веселинов, ѕвездата на „Исцелител“, наградуваното деби на Ѓорче Ставрески, е меѓу 10-те најдобри актерски таленти во подем во Европа и ...
ФОЛ БЕШЕ ЗАПИРАЊЕТО НА ПРОДАЖБАТА НА ОФИЦЕРСКИОТ ДОМ

ФОЛ БЕШЕ ЗАПИРАЊЕТО НА ПРОДАЖБАТА НА ОФИЦЕРСКИОТ ДОМ

Фол на власта беше повлекувањето на огласот за продажба на Офицерскиот дом во Битола, вели Влатко Деловски од иницијативата „Битола не е  на продажба“ ...
2 / 2 НАПИСИ