Таг: телефони

070/075/077-141-700 СЕ ТЕЛЕФОНИТЕ ЗА ПОМОШ И ЗАШТИТА ОД СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО ЗА ВРЕМЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

070/075/077-141-700 СЕ ТЕЛЕФОНИТЕ ЗА ПОМОШ И ЗАШТИТА ОД СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО ЗА ВРЕМЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Вечерва во 22 часот почнува полициски час во цела држава и затоа жртвите на семејно насилство кои имаат потреба од помош, поддршка и заштита од семејн ...
КЛИНИКАТА ЗА ПСИХИЈАТРИЈА ОБЈАВИ ТЕЛЕФОНИ ЗА ПСИХОЛОШКА ПОДДРШКА НА ЛИЦАТА ВО ИЗОЛАЦИЈА И НА РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦА ОД ГРАДИНКИ И УЧИЛИШТА

КЛИНИКАТА ЗА ПСИХИЈАТРИЈА ОБЈАВИ ТЕЛЕФОНИ ЗА ПСИХОЛОШКА ПОДДРШКА НА ЛИЦАТА ВО ИЗОЛАЦИЈА И НА РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦА ОД ГРАДИНКИ И УЧИЛИШТА

Министерството за здравство објави листа на телефони за психолошка поддршка за граѓаниte и ранливи групи на пациенти, во соработка со Клиниката за пси ...
ВО ВЕЛЕС СОБРАНИ 5 ТОНИ ЕЛЕКТРОНСКИ ОТПАД

ВО ВЕЛЕС СОБРАНИ 5 ТОНИ ЕЛЕКТРОНСКИ ОТПАД

5,8 тони електронски отпад беше собран во акцијата на Општина Велес и ЈКП „Дервен“. Тоа е двојно повеќе од лани кога беа собрани 2,9 тони електричен о ...
КАТИЦА ЈАНЕВА НЕ Е ПОД ИСТРАГА, САМО Ѝ БИЛЕ ПОБАРАНИ ТЕЛЕФОНИТЕ

КАТИЦА ЈАНЕВА НЕ Е ПОД ИСТРАГА, САМО Ѝ БИЛЕ ПОБАРАНИ ТЕЛЕФОНИТЕ

Обвинителството за организиран криминал од специјалната обвинителка Катица Јанева ги побарало нејзините телефони во врска со истрагата во која Бојан Ј ...
СНИМАНИ СЕ ТЕЛЕФОНИТЕ ВО ОБВИНИТЕЛСТВОТО ОД 30 СЕПТЕМВРИ 2016 ДО ДЕНЕС, КАЖА ЈАВНИОТ ОБВИНИТЕЛ ЈОВЕСКИ

СНИМАНИ СЕ ТЕЛЕФОНИТЕ ВО ОБВИНИТЕЛСТВОТО ОД 30 СЕПТЕМВРИ 2016 ДО ДЕНЕС, КАЖА ЈАВНИОТ ОБВИНИТЕЛ ЈОВЕСКИ

Две години била сниман фиксаната телефонија во Јавното обвинителство на Република Македонија, односно од 30 септември 2016 до денеска, до последниот р ...
ЗА ИЗБОРЕН КРИМИНАЛ СЕ ОДИ В ЗАТВОР, ВО ОБВИНИТЕЛСТВО ПРИЈАВЕТЕ КРИВИЧНИ ДЕЛА ПОВРЗАНИ СО ИЗБОРИТЕ

ЗА ИЗБОРЕН КРИМИНАЛ СЕ ОДИ В ЗАТВОР, ВО ОБВИНИТЕЛСТВО ПРИЈАВЕТЕ КРИВИЧНИ ДЕЛА ПОВРЗАНИ СО ИЗБОРИТЕ

Јавното обвинителство пред одржувањето на вториот круг од локалните избори ги повика граѓаните и политичките партии да се воздржат од правење кривични ...
6 / 6 НАПИСИ