Таг: телефонска линија

ЗДРУЖЕНИЕТО ЕСЕ СО БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОШ НА ЖРТВИТЕ НА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО

ЗДРУЖЕНИЕТО ЕСЕ СО БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОШ НА ЖРТВИТЕ НА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО

Бесплатна правна помош на жртвите на семејно насилство, телефонски и онлајн, нуди Здружението за еманципација, солидарност и еднаквост на жените – ЕСЕ ...
СЕ ОТВОРИ ЛИНИЈА И ЗА ПСИХОЛОШКА ПОМОШ НА ОСНОВЦИ И СРЕДНОШКОЛЦИ

СЕ ОТВОРИ ЛИНИЈА И ЗА ПСИХОЛОШКА ПОМОШ НА ОСНОВЦИ И СРЕДНОШКОЛЦИ

Во соработка со Министерството за здравство и со Универзитетската клиника за психијатрија, УНИЦЕФ денеска отвори две нови телефонски линии за поддршка ...
НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ГО ОТВОРИ БЕСПЛАТНИОТ ТЕЛЕФОН 0800 54321 ЗА ПРИЈАВА НА СПРЕЧУВАЊЕ ДА СЕ ГЛАСА НА РЕФЕРЕНДУМОТ

НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ГО ОТВОРИ БЕСПЛАТНИОТ ТЕЛЕФОН 0800 54321 ЗА ПРИЈАВА НА СПРЕЧУВАЊЕ ДА СЕ ГЛАСА НА РЕФЕРЕНДУМОТ

Народниот правобранител од понеделник, 17 септември, ќе отвори бесплатна телефонска линија 0800 54321, со цел да им помогне на граѓаните во остварувањ ...
МОЕТО НУКЛЕАРНО КОПЧЕ Е ПОГОЛЕМО ОД ТВОЕТО, МУ ОДГОВОРИ ТРАМП НА КИМ ЏОНГ-УН

МОЕТО НУКЛЕАРНО КОПЧЕ Е ПОГОЛЕМО ОД ТВОЕТО, МУ ОДГОВОРИ ТРАМП НА КИМ ЏОНГ-УН

Доналд Трамп му порача на Ким Џонг-Ун дека неговото копче за лансирање нуклеарни проектили е поголемо од неговото, во последната провокација кон Север ...
4 / 4 НАПИСИ