Таг: тестирани

ОД КОРОНАВИРУС ВО ЗЕМЈАВА ДОСЕГА ПОЧИНАА 1.664 МАЖИ И 971 ЖЕНА, ВЕЛИ ИНСТИТУТОТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ

ОД КОРОНАВИРУС ВО ЗЕМЈАВА ДОСЕГА ПОЧИНАА 1.664 МАЖИ И 971 ЖЕНА, ВЕЛИ ИНСТИТУТОТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ

Од почетокот на коронакризата во земјава по компликации од ковид-19 починаа 2.635 лица, а најголем дел, 2.074 се на возраст над 60 години, стои во ста ...
ПРОЦЕНТОТ НА ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД БРОЈОТ НА ТЕСТИРАНИ СЕ ВРАТИ НАД 10 ОТСТО

ПРОЦЕНТОТ НА ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД БРОЈОТ НА ТЕСТИРАНИ СЕ ВРАТИ НАД 10 ОТСТО

Процентот на позитивни случаи на КОВИД-19 од бројот на тестирани веќе четири дена е над 10 отсто, покажуваат податоците на Институтот за јавно здравје ...
КРИВАТА СО ПРОЦЕНТОТ НА ПОЗИТИВНИ ОД ТЕСТИРАНИ ПАК ПОЧНА ДА ОДИ НАГОРЕ

КРИВАТА СО ПРОЦЕНТОТ НА ПОЗИТИВНИ ОД ТЕСТИРАНИ ПАК ПОЧНА ДА ОДИ НАГОРЕ

Првпат по три недели, процентот на позитивни од тестирани за КОВИД-19 вчера беше двоцифрен, односно 15,2 отсто. Од 145 тестирани, 22 беа позитивни и а ...
СТАПКАТА НА ПОЗИТИВНИ ОД ТЕСТИРАНИ ЗА КОВИД-19 ПАДНА НА 2 ОТСТО

СТАПКАТА НА ПОЗИТИВНИ ОД ТЕСТИРАНИ ЗА КОВИД-19 ПАДНА НА 2 ОТСТО

Стапката на заболени од тестирани за коронавирус веќе две недели е под 10 отсто, а во изминатото деноноќие падна на 2 отсто, што е најниско ниво досег ...
НЕМА НОВИ БОЛНИ ОД КОРОНАВИРУСОТ, ОЗДРАВЕ И ПРВОЗАБОЛЕНАТА

НЕМА НОВИ БОЛНИ ОД КОРОНАВИРУСОТ, ОЗДРАВЕ И ПРВОЗАБОЛЕНАТА

Нема нови заболени од коронавирусот, сите четворица тестирани денеска се негативни, вклучително и 16-годишната девојка. Негативен е и контролниот текс ...
5 / 5 НАПИСИ