Таг: Тетовска болница

МОДУЛАРНИТЕ КОВИД-БОЛНИЦИ СЕ ГРАДЕЛЕ БЕЗ ЕЛАБОРАТИ ЗА ЕЛЕКТРИЧНА ИНСТАЛАЦИЈА И ПРОТИВПОЖАРНА ЗАШТИТА И БЕЗ НАДЗОР, ОТКРИВА НОВИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ НА ИРЛ ЗА ПОЖАРОТ ВО ТЕТОВО

МОДУЛАРНИТЕ КОВИД-БОЛНИЦИ СЕ ГРАДЕЛЕ БЕЗ ЕЛАБОРАТИ ЗА ЕЛЕКТРИЧНА ИНСТАЛАЦИЈА И ПРОТИВПОЖАРНА ЗАШТИТА И БЕЗ НАДЗОР, ОТКРИВА НОВИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ НА ИРЛ ЗА ПОЖАРОТ ВО ТЕТОВО

Модуларните ковид-болници, вклучувајќи ја и изгорената во Тетово во која загинаа 14 лица, биле градени несоодветно, заобиколувајќи повеќе законски про ...
ДИРЕКТОРОТ НА КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА ВО ТЕТОВО, ПЛУМБ ВЕЛА, ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ОД ЛИЧНИ ПРИЧИНИ

ДИРЕКТОРОТ НА КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА ВО ТЕТОВО, ПЛУМБ ВЕЛА, ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ОД ЛИЧНИ ПРИЧИНИ

Доктор Плумб Вела поднесе оставка после три и пол месеци откако беше назначен за директор на Клиничката болница во Тетово. Освен од директорското мест ...
ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ДИРЕКТОРОТ НА ТЕТОВСКА БОЛНИЦА ФЛОРИН БЕСИМИ

ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ДИРЕКТОРОТ НА ТЕТОВСКА БОЛНИЦА ФЛОРИН БЕСИМИ

Директорот на Тетовската болница Флорин Бесими попладнево соопшти дека поднел оставка по пожарот во ковид центарот во кој загинаа 14 лица. „Како до ...
ПАК СЕ ЗГОЛЕМУВА БРОЈОТ НА ХОСПИТАЛИЗИРАНИ ОД КОВИД-19 ВО ТЕТОВСКАТА БОЛНИЦА, ДОМИНИРААТ ПОМЛАДИ ПАЦИЕНТИ

ПАК СЕ ЗГОЛЕМУВА БРОЈОТ НА ХОСПИТАЛИЗИРАНИ ОД КОВИД-19 ВО ТЕТОВСКАТА БОЛНИЦА, ДОМИНИРААТ ПОМЛАДИ ПАЦИЕНТИ

По затишје од неколку недели, бројот на хоспитализирани пациенти заразени со ковид-19 повторно достигна двоцифрена бројка. До денес напладне на инфект ...
СЕМЕЈНИТЕ ПРОСЛАВИ СЀ УШТЕ СЕ ГЛАВЕН ПРОБЛЕМ ЗА ШИРЕЊЕТО НА КОВИД-19 ВО ТЕТОВО И ОКОЛИНАТА, ВЕЛИ КРИЗНИОТ ШТАБ

СЕМЕЈНИТЕ ПРОСЛАВИ СЀ УШТЕ СЕ ГЛАВЕН ПРОБЛЕМ ЗА ШИРЕЊЕТО НА КОВИД-19 ВО ТЕТОВО И ОКОЛИНАТА, ВЕЛИ КРИЗНИОТ ШТАБ

Организирањето семејни веселби на кои се собираат голем број лица и понатаму е главен проблем во Општина Тетово и околните пет општини, каде досега од ...
5 / 5 НАПИСИ