Таг: Тони Манџа

ТОНИ МАНЏА ДОБИ 13 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА РАЗБОЈНИШТВОТО ВО КАЗИНО ВО ГЕВГЕЛИЈА

ТОНИ МАНЏА ДОБИ 13 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА РАЗБОЈНИШТВОТО ВО КАЗИНО ВО ГЕВГЕЛИЈА

Тони Кечев (40) од Гевгелија, познат како Манџа, доби неправосилна казна затвор од 13 години за кривичните дела разбојништво и недозволено држење огне ...
АКО ИМАВ ПУШКА, ЌЕ ГИ УБИЕВ СИТЕ ШТО МЕ АПСЕА, КАЖА ТОНИ МАНЏА НА СУДЕЊЕТО ВО ВЕЛЕС

АКО ИМАВ ПУШКА, ЌЕ ГИ УБИЕВ СИТЕ ШТО МЕ АПСЕА, КАЖА ТОНИ МАНЏА НА СУДЕЊЕТО ВО ВЕЛЕС

Ако имав пушка кога ме апсеа, како што тврди обвинителството, ќе пукав и ќе ги убиев сите, око да не ми трепне. Вака се бранеше Тони Кечев познат како ...
2 / 2 НАПИСИ