Таг: трафостаница

ЦЕЛО СКОПЈЕ И ДЕЛ ОД ВЕЛЕС ОСТАНАА БЕЗ СТРУЈА ПОРАДИ ПОЖАР ОКОЛУ ТРАФОСТАНИЦА НА МЕПСО, МОЖНИ СЕ КУСИ ПРЕКИНИ И ВО ТЕКОТ НА НОЌТА

ЦЕЛО СКОПЈЕ И ДЕЛ ОД ВЕЛЕС ОСТАНАА БЕЗ СТРУЈА ПОРАДИ ПОЖАР ОКОЛУ ТРАФОСТАНИЦА НА МЕПСО, МОЖНИ СЕ КУСИ ПРЕКИНИ И ВО ТЕКОТ НА НОЌТА

Пожар околу трафостаница на МЕПСО во Пинтија е причината поради која попладнево немаше струја од околу 17.20 до 18 часот во речиси во цело Скопје. Дир ...
ПОЧНА ИЗГРАДБАТА НА ДАЛЕКУВОДОТ ЗА ЕНЕРГЕТСКО ПОВРЗУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА И АЛБАНИЈА 

ПОЧНА ИЗГРАДБАТА НА ДАЛЕКУВОДОТ ЗА ЕНЕРГЕТСКО ПОВРЗУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА И АЛБАНИЈА 

Во близина на Охрид денеска почна изградбата на новата 400/110-киловолтна трансформаторска станица, дел од далекувод за поврзување на електропреноснит ...
СО ПАЛЕЊЕ ГУМИ И ЃУБРЕ ПРОТЕСТИРАА ШТО ЕДНА НЕДЕЛА НЕМААТ СТРУЈА, ПА ЈА ЗАЧАДИЈА БИТОЛА

СО ПАЛЕЊЕ ГУМИ И ЃУБРЕ ПРОТЕСТИРАА ШТО ЕДНА НЕДЕЛА НЕМААТ СТРУЈА, ПА ЈА ЗАЧАДИЈА БИТОЛА

Гуми и друг смет синоќа запалија жители од горните делови на населбата Баир во Битола, на тој начин изразувајќи револт бидејќи од саботата немаат стру ...
ДВА ДЕНА ПО РЕД СНЕМУВА СТРУЈА ВО ПОЛА СКОПЈЕ, ОД ЕВН ВЕЛАТ ОДЕДНАШ СЕ ПРЕОПТОВАРИЛА МРЕЖАТА

ДВА ДЕНА ПО РЕД СНЕМУВА СТРУЈА ВО ПОЛА СКОПЈЕ, ОД ЕВН ВЕЛАТ ОДЕДНАШ СЕ ПРЕОПТОВАРИЛА МРЕЖАТА

Дел од општините Центар и Карпош денеска половина час останаа без струја. Струја немаше во населбите Козле, Карпош, Тафталиџе, Капиштец и Водно. Струј ...
ПОРАНЕШНА ГРАДСКА БОЛНИЦА ДВА ЧАСА ОСТАНА БЕЗ СТРУЈА, ИТНИТЕ СЛУЧАИ СЕ ПРЕПРАЌАА ВО ДРУГИ БОЛНИЦИ

ПОРАНЕШНА ГРАДСКА БОЛНИЦА ДВА ЧАСА ОСТАНА БЕЗ СТРУЈА, ИТНИТЕ СЛУЧАИ СЕ ПРЕПРАЌАА ВО ДРУГИ БОЛНИЦИ

Клиниката за хируршки болеси Св. Наум Охридски во Скопје минатата среда два часа останала без струја, па пациентите во тоа време биле препраќани во др ...
5 / 5 НАПИСИ