Таг: трансформација

НИЕДЕН ВРАБОТЕН ВО РЕК БИТОЛА НЕМА ДА ОСТАНЕ БЕЗ РАБОТА СО ТРАНСФОРМАЦИЈАТА НА ПРОИЗВОДСТВО ОД ЈАГЛЕН НА ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ, РЕЧЕ КОВАЧЕВСКИ

НИЕДЕН ВРАБОТЕН ВО РЕК БИТОЛА НЕМА ДА ОСТАНЕ БЕЗ РАБОТА СО ТРАНСФОРМАЦИЈАТА НА ПРОИЗВОДСТВО ОД ЈАГЛЕН НА ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ, РЕЧЕ КОВАЧЕВСКИ

Транформацијата на РЕК Битола од производство на струја на јаглед до обновливи извори на енергија ќе чини околу 310 милиони евра. Таа инвестиција треб ...
КРЕИРАЈТЕ ВРЕДНОСТИ, НЕ САМО ПРОФИТ, ПОРАЧА ПРВИОТ ФОРУМ НА ДОБРИ КОМПАНИИ

КРЕИРАЈТЕ ВРЕДНОСТИ, НЕ САМО ПРОФИТ, ПОРАЧА ПРВИОТ ФОРУМ НА ДОБРИ КОМПАНИИ

Првиот Форум на добри компании, на тема „Трансформација на општеството преку бизнисите“, се одржа денеска во Скопје со претставници на компании, граѓа ...
2 / 2 НАПИСИ