Таг: Центар за обука

„АЛКАЛОИД“ ОТВОРИ СОПСТВЕН ЦЕНТАР ЗА ЕДУКАЦИЈА И ОБУКИ

„АЛКАЛОИД“ ОТВОРИ СОПСТВЕН ЦЕНТАР ЗА ЕДУКАЦИЈА И ОБУКИ

„Алкалоид“ отвори сопствен центар за едукација и обуки, кој ќе служи за изведување вежби, проби и обучувања на компанискиот кадар, практикантите и уче ...
КУЈНАТА ВО ЦЕНТАРОТ ЗА ОБУКА НА МВР ВО ИДРИЗОВО ОСТАНУВА ЗАТВОРЕНА ПО ПРВАТА КОНТРОЛА

КУЈНАТА ВО ЦЕНТАРОТ ЗА ОБУКА НА МВР ВО ИДРИЗОВО ОСТАНУВА ЗАТВОРЕНА ПО ПРВАТА КОНТРОЛА

По наредба од Државниот санитарен и здравствен инспекторат кујната и трпезаријата во Центарот за обука на Министерството за внатрешни работи во Идризо ...
БЕЗ ОБЈАСНУВАЊЕ ОДЛОЖЕНА ОБУКАТА НА НОВИТЕ 600 КАНДИДАТИ ЗА ПОЛИЦАЈЦИ

БЕЗ ОБЈАСНУВАЊЕ ОДЛОЖЕНА ОБУКАТА НА НОВИТЕ 600 КАНДИДАТИ ЗА ПОЛИЦАЈЦИ

Неколку стотини кандидати за полицајци утрово место да ја почнат обуката, се вратија дома. Тие минатиот месец потпишаа договори за почеток на обуката ...
3 / 3 НАПИСИ