Таг: удар

БОЛНИ И ИЗНЕМОШТЕНИ СОПРУЖНИЦИ ОД СИРОМАШТИЈА ОРААТ СО МАГАРЕ И БЕРАТ ШИПИНКИ ЗА ДА КУПАТ СОЛ И ШЕЌЕР

БОЛНИ И ИЗНЕМОШТЕНИ СОПРУЖНИЦИ ОД СИРОМАШТИЈА ОРААТ СО МАГАРЕ И БЕРАТ ШИПИНКИ ЗА ДА КУПАТ СОЛ И ШЕЌЕР

Во невидена беда и сиромаштија живее семејството Димковиќ од планинското село Алгуња, во маалото Татариновац, кое се наоѓа во Општина Старо Нагоричане ...
СУДОТ ВО КУМАНОВО СО ДВА ПРЕТСЕДАТЕЛА И ЕДЕН ЛАПТОП

СУДОТ ВО КУМАНОВО СО ДВА ПРЕТСЕДАТЕЛА И ЕДЕН ЛАПТОП

Основниот суд во Куманово плаќа два претседатела, а има само еден лаптоп за работа на судиите. Поради недостигот од лаптопи во кумановскиот Суд, кој е ...
ОТПУШТАЊАТА ВО МПМ СЕ СМИСЛЕН УДАР ВРЗ СЛОБОДАТА НА МЕДИУМИТЕ, ВЕЛИ ЗНМ

ОТПУШТАЊАТА ВО МПМ СЕ СМИСЛЕН УДАР ВРЗ СЛОБОДАТА НА МЕДИУМИТЕ, ВЕЛИ ЗНМ

Здружението на новинари на Македонија денеска го оцени отпуштањето на новинарите во весниците во сопственост на „Медиа принт Македонија“ како удар врз ...
3 / 3 НАПИСИ