Таг: улица Македонија

1 2 10 / 11 НАПИСИ
ПРОПАЃА ПЛОЧНИКОТ НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА, ОСТАВЕНА ДА СЕ РАСПАЃА ЦЕНТРАЛНАТА ПЕШАЧКА ЗОНА ВО СКОПЈЕ ВРЕДНА МИЛИОН ЕВРА

ПРОПАЃА ПЛОЧНИКОТ НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА, ОСТАВЕНА ДА СЕ РАСПАЃА ЦЕНТРАЛНАТА ПЕШАЧКА ЗОНА ВО СКОПЈЕ ВРЕДНА МИЛИОН ЕВРА

Пропаѓа плочникот на улица Македонија во најстрогиот центар на Скопје. Долж улицата на неколку места плочките не само што се искршени туку се и пропад ...
СОПСТВЕНИКОТ НА ДУЌАНОТ ПОЧНА САМ ДА ГО УРИВА ДИВИОТ БУТИК ВО СТАКЛАРНИК НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА

СОПСТВЕНИКОТ НА ДУЌАНОТ ПОЧНА САМ ДА ГО УРИВА ДИВИОТ БУТИК ВО СТАКЛАРНИК НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА

Сопственикот на дуќанот во кој е бутикот стакларник на улица Македонија утрово почна сам да го урива. Откако Општина Центар му даде рок да го отстрани ...
В ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ ГО УРИВАМЕ БУТИКОТ ВО СТАКЛАРНИК НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА АКО ДЕНОВИВЕ САМ НЕ СЕ УРНЕ, ВЕЛАТ ОД ОПШТИНА ЦЕНТАР

В ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ ГО УРИВАМЕ БУТИКОТ ВО СТАКЛАРНИК НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА АКО ДЕНОВИВЕ САМ НЕ СЕ УРНЕ, ВЕЛАТ ОД ОПШТИНА ЦЕНТАР

В понеделник, Општина Центар ќе почне со уривање на бутикот во стакларник за летна тераса на улица Македонија, во настрогиот центар на Скопје. Сопстве ...
БУТИКОТ ВО СТАКЛЕНИК ЗА ЛЕТНА ТЕРЕСА НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ЌЕ СЕ УРИВА ДОГОДИНА СО НОВИОТ ТЕНДЕР ЗА УРИВАЊЕ ДИВОГРАДБИ

БУТИКОТ ВО СТАКЛЕНИК ЗА ЛЕТНА ТЕРЕСА НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ЌЕ СЕ УРИВА ДОГОДИНА СО НОВИОТ ТЕНДЕР ЗА УРИВАЊЕ ДИВОГРАДБИ

Бутикот во стакленик за летна тераса на улица Македонија во најстрогиот центар на Скопје и понатаму работи. И покрај тоа што нема дозвола да продава о ...
ГАЗДАТА НА БУТИКОТ ВО СТАКЛЕНИК НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ИМА РОК ОД 3 ДЕНА ДА ГО УРНЕ, ОПШТИНА ЦЕНТАР НЕ ЗНАЕ ДАЛИ ГО ПРИМИЛ РЕШЕНИЕТО

ГАЗДАТА НА БУТИКОТ ВО СТАКЛЕНИК НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ИМА РОК ОД 3 ДЕНА ДА ГО УРНЕ, ОПШТИНА ЦЕНТАР НЕ ЗНАЕ ДАЛИ ГО ПРИМИЛ РЕШЕНИЕТО

Газдата на бутикот во стакленик за кафуле на улица Македонија има рок од три дена да го урне откако ќе го добие решението од Општина Центар. Решението ...
ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ СЕ ДАВИ ВО МОЧКИ И ГОМНА, ГРАДСКАТА И ОПШТИНСКАТА ВЛАСТ СИ ЈА ПРЕФРЛААТ ВИНАТА ЕДНА НА ДРУГА

ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ СЕ ДАВИ ВО МОЧКИ И ГОМНА, ГРАДСКАТА И ОПШТИНСКАТА ВЛАСТ СИ ЈА ПРЕФРЛААТ ВИНАТА ЕДНА НА ДРУГА

Од почетокот до крајот на улицата Даме Груев  во Скопје, од кај поранешно „Беко“ преку плоштад ВМРО низ улица Македонија до Собрание, движењето е низ ...
ПОЛИЦИЈАТА ТОЛЕРИРА ПАРКИРАЊЕ НА ПЕШАЧКАТА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ВО СКОПЈЕ

ПОЛИЦИЈАТА ТОЛЕРИРА ПАРКИРАЊЕ НА ПЕШАЧКАТА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ВО СКОПЈЕ

Возила секој ден слободно се паркираат на улица Македонија и споредната Луј Пастер во строгиот центар на градот. Долж пешачката улица по цел ден слобо ...
УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ВО СКОПЈЕ ПАК ЌЕ СТАНЕ ПЕШАЧКА ЗОНА КОГА ЌЕ СЕ ВОВЕДЕ КОМУНАЛНА ПОЛИЦИЈА

УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ВО СКОПЈЕ ПАК ЌЕ СТАНЕ ПЕШАЧКА ЗОНА КОГА ЌЕ СЕ ВОВЕДЕ КОМУНАЛНА ПОЛИЦИЈА

Никој од надлежните, сообраќајната полицијата, Општина Центар и Град Скопје немаат намера да го решат хаосот кој владее на централната пешачка улица в ...
„БИКОТ“ ВО СКОПЈЕ 6 МЕСЕЦИ ЧЕКА ДА МУ СТАВАТ НОВА ОПАШКА

„БИКОТ“ ВО СКОПЈЕ 6 МЕСЕЦИ ЧЕКА ДА МУ СТАВАТ НОВА ОПАШКА

Шест месеци на никого не му текнува да стави нова опашка на скулптурата „Бик“ на улицата Македонија во Скопје. Опашката на бикот, дело на авторот Дарк ...
И ПЕШАЧКАТА ЗОНА НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ВО СКОПЈЕ СТАНА ПАРКИНГ, ПОЛИЦИЈА НЕ КАЗНУВА, ОПШТИНА ЦЕНТАР БАРА КОМУНАЛНА ПОЛИЦИЈА

И ПЕШАЧКАТА ЗОНА НА УЛИЦА МАКЕДОНИЈА ВО СКОПЈЕ СТАНА ПАРКИНГ, ПОЛИЦИЈА НЕ КАЗНУВА, ОПШТИНА ЦЕНТАР БАРА КОМУНАЛНА ПОЛИЦИЈА

Коли и комбиња секој ден слободно влегуваат и се паркираат на пешачката зона на улица Македонија во строгиот центар на Скопје. Делот кај скулптурата „ ...
1 2 10 / 11 НАПИСИ