Таг: унапредувања

НАСТАВНИЦИТЕ МОЖЕ ДА АПЛИЦИРААТ ЗА МЕНТОР И СОВЕТНИК, СО ШТО ЌЕ ДОБИЈАТ ПОВИСОКА ПЛАТА

НАСТАВНИЦИТЕ МОЖЕ ДА АПЛИЦИРААТ ЗА МЕНТОР И СОВЕТНИК, СО ШТО ЌЕ ДОБИЈАТ ПОВИСОКА ПЛАТА

Наставниците од основните училишта може да напредуваат во кариерата, стекнувајќи звања ментор и советник, што подразбира и стекнување на дополнителен ...
АНТИКОРУПЦИСКА СЕ ФАТИ ЗА ИВАНОВ И НЕГОВИТЕ АРМИСКИ УНАПРЕДУВАЊА

АНТИКОРУПЦИСКА СЕ ФАТИ ЗА ИВАНОВ И НЕГОВИТЕ АРМИСКИ УНАПРЕДУВАЊА

Антикорупциската комисија отвори постапка за армиски унапредувања од страна на претседателот Ѓорге Иванов. Претседателката на Антикорупциска Билјан ...
2 / 2 НАПИСИ