Таг: уставен судија

ГРКОВСКА СЕ МЕША КАЈ ШТО НЕ Ѝ Е МЕСТО, РЕАГИРА ЈОВЕСКИ ОТКАКО ВИЦЕПРЕМИЕРКАТА РЕЧЕ ДЕКА ТОЈ НЕ ТРЕБА ДА БИДЕ УСТАВЕН СУДИЈА

ГРКОВСКА СЕ МЕША КАЈ ШТО НЕ Ѝ Е МЕСТО, РЕАГИРА ЈОВЕСКИ ОТКАКО ВИЦЕПРЕМИЕРКАТА РЕЧЕ ДЕКА ТОЈ НЕ ТРЕБА ДА БИДЕ УСТАВЕН СУДИЈА

Јавниот обвинител Љубомир Јовески вели дека личните оценки на вицепремиерката за добро владеење Славица Грковска за неговото работење се неосновани, п ...
ОПОЗИЦИЈАТА ЛУТА ОТИ ГЕОРГИЕВСКА ДЕНЕС НЕ Ѝ ДАВА ЗБОР НА ПРАТЕНИЧКАТА СТАМЕНКОВСКА, КОЈА ПО 10 ЧАСА ГОВОР ЗА ЈОВЕСКИ ОТИДЕ ВО ТОАЛЕТ И КОМИСИЈАТА ЈА ПРЕКИНА СЕДНИЦАТА

ОПОЗИЦИЈАТА ЛУТА ОТИ ГЕОРГИЕВСКА ДЕНЕС НЕ Ѝ ДАВА ЗБОР НА ПРАТЕНИЧКАТА СТАМЕНКОВСКА, КОЈА ПО 10 ЧАСА ГОВОР ЗА ЈОВЕСКИ ОТИДЕ ВО ТОАЛЕТ И КОМИСИЈАТА ЈА ПРЕКИНА СЕДНИЦАТА

Членовите на собраниската Комисија за избори и именувања од ВМРО-ДПМНЕ денеска викаа на цел глас зошто ѝ е ускратена можноста на нивната колешка прате ...
НЕ ГО СОВЕТУВАВ ИВАНОВ ЗА АМНЕСТИЈАТА, ВЕЛИ СОВЕТНИКОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ КОЈ ДЕНЕСКА БЕШЕ ИЗБРАН ЗА УСТАВЕН СУДИЈА

НЕ ГО СОВЕТУВАВ ИВАНОВ ЗА АМНЕСТИЈАТА, ВЕЛИ СОВЕТНИКОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ КОЈ ДЕНЕСКА БЕШЕ ИЗБРАН ЗА УСТАВЕН СУДИЈА

Новиот уставен судија Дарко Костадиновски, кој досега беше советник на Ѓорге Иванов, вели дека не го советувал претседателот да ја прогласи амнестијат ...
3 / 3 НАПИСИ