Таг: в.д. претседател

ЏОЛЕВ ПРОДОЛЖУВА КАКО В.Д. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОСНОВНИОТ КРИВИЧЕН СУД

ЏОЛЕВ ПРОДОЛЖУВА КАКО В.Д. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОСНОВНИОТ КРИВИЧЕН СУД

Судскиот совет го определи досегашниот претседател Иван Џолев, кому му истече четиригодишниот мандат, за в.д. претседател на Основниот кривичен суд. О ...
ЛИДИЈА ДИМЧЕВСКА ИЗБРАНА ЗА В.Д. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА

ЛИДИЈА ДИМЧЕВСКА ИЗБРАНА ЗА В.Д. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА

Апелационата судијка Лидија Димчевска, со 31 година судиски стаж, назначена е за в.д. претседател на Апелациониот суд Скопје. Досегашната претседателк ...
СТОЈАНЧЕ РИБАРЕВ СИ ДАДЕ ОСТАВКА ОД В. Д. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА КРИВИЧНИОТ СУД

СТОЈАНЧЕ РИБАРЕВ СИ ДАДЕ ОСТАВКА ОД В. Д. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА КРИВИЧНИОТ СУД

Судскиот совет потврди дека в.д. претседателот на Основниот суд Скопје 1 Стојанче Рибарев вчера си поднел оставка на ова место, со барање Советот да г ...
СУДИИТЕ ОД КРИВИЧНИОТ СУД ДОБИЛЕ НЕПОТПИШАНА НАРЕДБА ДА СИ ОСТАНАТ НА СТАРИТЕ ПРЕДМЕТИ  

СУДИИТЕ ОД КРИВИЧНИОТ СУД ДОБИЛЕ НЕПОТПИШАНА НАРЕДБА ДА СИ ОСТАНАТ НА СТАРИТЕ ПРЕДМЕТИ  

Судиите од Основниот суд Скопје 1, кој во моментов нема ни претседател, а ни в.д. претседател вчера добиле соопштение дека во важност останува стариот ...
СУДИЈКАТА ЗА ШАМАРИТЕ ШТО ГИ НАРАЧУВАШЕ ГРУЕВСКИ ИЗБРАНА ЗА В.Д. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА КРИВИЧНИОТ СУД

СУДИЈКАТА ЗА ШАМАРИТЕ ШТО ГИ НАРАЧУВАШЕ ГРУЕВСКИ ИЗБРАНА ЗА В.Д. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА КРИВИЧНИОТ СУД

Судијката Татјана Михајлова, кај која се падна обвинението против поранешниот премиер Никола Груевски за насилство во општина Центар и нарачаните шама ...
СУДИЈКА ШТО ГО БЛОКИРА СЈО НАЈСИЛЕН КАНДИДАТ ЗА В.Д. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА КРИВИЧНИОТ СУД

СУДИЈКА ШТО ГО БЛОКИРА СЈО НАЈСИЛЕН КАНДИДАТ ЗА В.Д. ПРЕТСЕДАТЕЛ НА КРИВИЧНИОТ СУД

Четиригодишните мандати на претседателите на Основниот суд Скопје 1 Владимир Панчевски и на Врховниот суд Лидија Неделкова завршуваат утре, кога и Суд ...
6 / 6 НАПИСИ