Таг: „Ванчо Михајлов ВМРО“

НАГАЗНА МИНА

НАГАЗНА МИНА

Си го губиме времето со Бугарија. А од нив можеме да научиме само како да украдеме милијарда евра од пристапните фондови на ЕУ. ...
СЕ РЕХАБИЛИТИРА ФАШИСТИЧКАТА ИДЕОЛОГИЈА, ОБВИНУВА СОЈУЗОТ НА БОРЦИ ОД БИТОЛА ПОРАДИ ОТВОРАЊЕТО НА КЛУБОТ „ВАНЧО МИХАЈЛОВ“

СЕ РЕХАБИЛИТИРА ФАШИСТИЧКАТА ИДЕОЛОГИЈА, ОБВИНУВА СОЈУЗОТ НА БОРЦИ ОД БИТОЛА ПОРАДИ ОТВОРАЊЕТО НА КЛУБОТ „ВАНЧО МИХАЈЛОВ“

Сојузот на борците и граѓаните продолжувачи од Битола, како организација која се грижи за негување на традициите и придобивките од Народноослободителн ...
БУГАРСКИОТ КЛУБ „ВАНЧО МИХАЈЛОВ ВМРО“ ВО БИТОЛА ПОДГОТВУВА ОТВОРАЊЕ  СО ПРЕМИЕРОТ ПЕТКОВ

БУГАРСКИОТ КЛУБ „ВАНЧО МИХАЈЛОВ ВМРО“ ВО БИТОЛА ПОДГОТВУВА ОТВОРАЊЕ СО ПРЕМИЕРОТ ПЕТКОВ

Се уредува Клубот „Ванчо Михајлов ВМРО“ на улица Рузвелтова во Битола, за саботното отворање на кое се очекува да присуствува премиерот на Бугарија Ки ...
КЛУБ „ВАНЧО МИХАЈЛОВ ВМРО“ ВО ЦЕНТАРОТ НА БИТОЛА

КЛУБ „ВАНЧО МИХАЈЛОВ ВМРО“ ВО ЦЕНТАРОТ НА БИТОЛА

Во центарот на Битола, на чекор до Широк Сокак ќе се отвори Клуб „Ванчо Михајлов ВМРО“. Клубот се наоѓа на улицата Рузвелтова во поранешната пивница. ...
4 / 4 НАПИСИ