Таг: Ване Цветанов

МВР СО КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА РАЗРЕШЕНИОТ ВАНЕ ЦВЕТАНОВ, ЈА ВРАБОТИЛ СОПРУГАТА ДУНАВКА ЗА ДА ОДАТ СО ДРЖАВНИ ПАРИ НА СЛУЖБЕНИ ПАТУВАЊА ВО СТРАНСТВО И ПРАВЕЛ НЕЗАКОНСКИ НАБАВКИ

МВР СО КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА РАЗРЕШЕНИОТ ВАНЕ ЦВЕТАНОВ, ЈА ВРАБОТИЛ СОПРУГАТА ДУНАВКА ЗА ДА ОДАТ СО ДРЖАВНИ ПАРИ НА СЛУЖБЕНИ ПАТУВАЊА ВО СТРАНСТВО И ПРАВЕЛ НЕЗАКОНСКИ НАБАВКИ

Министерството за внатрешни работи денеска поднесе кривична пријава против поранешниот претседател на Советот за унапредување и надзор на ревизијата В ...
ВЛАДАТА ГО РАЗРЕШИ ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ОТКАКО ЈА АНГАЖИРАШЕ ЖЕНА МУ ДУНАВКА ДА МУ ПОМАГА ВО ИНСТИТУЦИЈА КАДЕ Е ПРЕТСЕДАТЕЛ

ВЛАДАТА ГО РАЗРЕШИ ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ОТКАКО ЈА АНГАЖИРАШЕ ЖЕНА МУ ДУНАВКА ДА МУ ПОМАГА ВО ИНСТИТУЦИЈА КАДЕ Е ПРЕТСЕДАТЕЛ

Владата го разреши Ване Цветанов од функцијата претседател на Совет за унапредување и надзор на ревизијата. Од Владата потврдуваат дека на денешната с ...
ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ЈА АНГАЖИРАЛ ЖЕНА МУ ДУНАВКА ДА МУ ПОМАГА ВО ДРЖАВНАТА ИНСТИТУЦИЈА КАДЕ Е ПРЕТСЕДАТЕЛ

ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ЈА АНГАЖИРАЛ ЖЕНА МУ ДУНАВКА ДА МУ ПОМАГА ВО ДРЖАВНАТА ИНСТИТУЦИЈА КАДЕ Е ПРЕТСЕДАТЕЛ

Ване Цветанов, како претседател на државната институција Совет за унапредување и надзор на ревизијата, ја ангажирал жена му Дунавка Трифуновска да му ...
ВЛАДАТА ГО ПОСТАВИ ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОВЕТОТ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ И НАДЗОР НА РЕВИЗИЈАТА

ВЛАДАТА ГО ПОСТАВИ ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОВЕТОТ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ И НАДЗОР НА РЕВИЗИЈАТА

Ване Цветанов, поранешен директор на Агенцијата за спречување перење пари и финансирање тероризам, е нов претседател на Совет за унапредување и надзор ...
БРОЈОТ НА ПРИТВОРЕНИ СЕ НАМАЛУВА, НО СЕ УШТЕ Е ЕКСТРЕМНО ВИСОК, ВЕЛАТ ОД КОМИТЕТОТ ЗА ЗАШТИТА НА ПРАВАТА

БРОЈОТ НА ПРИТВОРЕНИ СЕ НАМАЛУВА, НО СЕ УШТЕ Е ЕКСТРЕМНО ВИСОК, ВЕЛАТ ОД КОМИТЕТОТ ЗА ЗАШТИТА НА ПРАВАТА

Бројот на притворени лица се уште е екстремно висок, иако е намален од 254 на 198 за 4 месеци, велат од Комитетот за заштита на правата. Како дел од а ...
ТРОЈЦА УМРЕЛЕ ЗАБОРАВЕНИ ВО ПРИТВОР, ОБВИНУВА ПОРАНЕШНИОТ ПРИТВОРЕНИК ВАНЕ ЦВЕТАНОВ

ТРОЈЦА УМРЕЛЕ ЗАБОРАВЕНИ ВО ПРИТВОР, ОБВИНУВА ПОРАНЕШНИОТ ПРИТВОРЕНИК ВАНЕ ЦВЕТАНОВ

Зоран Костадиновски, кој бил вработен во УБК, во мај 2013 година отишол на боледување заради операција на тумор на мозокот. Во септември истата година ...
6 / 6 НАПИСИ